Netflix: Το Assassin’s Creed έρχεται πολύ σύντομα στην υπηρεσία

Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το παρακολουθήσετε
29 Μαΐου 2023 16:50
Netflix: Το Assassin’s Creed έρχεται πολύ σύντομα στην υπηρεσία

Μόλις έγινε γνωστό ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε την ταινία Assassin’s Creed στο Netflix Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο YouTube κανάλι της υπηρεσίας, μάθαμε ότι η ταινία των 20th Century Studios θα καταφθάσει μέσα στον Ιούνιο στην υπηρεσία.

Το Assassin’s Creed κυκλοφόρησε το 2016 στις ΗΠΑ, ενώ έφτασε στους κινηματογράφους της Ελλάδας τον Ιανουάριο του 2017. Με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender, το Assassin’s Creed θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία του Cal Lynch, ο οποίος θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με την οργάνωση των Templars.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, ο Κάλουμ Λιντς βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Κάλουμ ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους θανάσιμους Assassins, και συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την παντοδύναμη οργάνωση Templar στο σήμερα.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Charlotte Rampling, Michael Kenneth Williams, Denis Ménochet, Ariane Labed, Khalid Abdalla, Essie Davis, Matias Varela, Callum Turner και άλλοι. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Justin Kurzel, ενώ το σενάριο οι Michael Lesslie, Adam Cooper και Bill Collage.

Το Assassin’s Creed θα παίξει στο Netflix στις 10 Ιουνίου. Πάρτε μια γεύση από την ταινία μέσα από τον player που ακολουθεί.