Μετά τον Γουίνι έρχεται η ώρα της Σταχτοπούτα – Ανακοινώθηκε η horror ταινία Cinderella’s Curse

Από την ChampDog Films
22 Μαΐου 2023 19:27
Μετά τον Γουίνι έρχεται η ώρα της Σταχτοπούτα – Ανακοινώθηκε η horror ταινία Cinderella’s Curse

Τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει και ανακοινωθεί διάφορες horror ταινίες που επικεντρώνεται σε γνωστά παραμύθια. Φαίνεται ότι τώρα έφτασε και η στιγμή της Σταχτοπούτα.

Μία πρόσφατη ταινία ήταν το Winnie the Pooh: Blood & Honey, το οποίο εκτός του ότι γνώρισε αρκετά μεγάλη εμπορική επιτυχία, έγινε γρήγορα viral και θα δείτε και κάποια στιγμή και το sequel του. Δημιουργός του ήταν ο Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος ετοιμάζεται ήδη να φέρει και την ταινία τρόμου του Peter Pan.

Τώρα, όπως αποκαλύπτει το Bloody Disgusting, η ChampDog Films ετοιμάζει το Cinderella’s Curse. Πρόκειται για μία νέα ταινία τρόμου που θα επικεντρώνεται στο γνωστό παραμύθι και θα είναι αρκετά “gore”. Στην παραγωγή βρίσκεται και η ITN Studios που θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας.

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο στην Αγγλία. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Louisa Warren, ενώ το σενάριο έγραψε ο Harry Boxley (Mary Had A Little Lamb). Στο cast θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Kelly Rian Sanson, Chrissie Wunna και Danielle Scott.

Η Louisa Warren δήλωσε:

Αυτή είναι μια απίστευτα μοναδική ταινία της Σταχτοπούτα που όλοι αγαπάμε και γνωρίζουμε. Θα υπάρξουν μερικά ωραία πράγματα και φρικιαστικοί θάνατοι από τα χέρια της.

Το Cinderella’s Curse αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Οκτώβριο.