Killers of the Flower Moon: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Scorsese με DiCaprio και De Niro!

Η οποία καταφθάνει σε μερικούς μήνες από τώρα
18 Μαΐου 2023 17:07
Killers of the Flower Moon: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Scorsese με DiCaprio και De Niro!

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της. Το πρώτο trailer για την ολοκαίνουργια ταινία του θρυλικού σκηνοθέτη Martin Scorsese (Μάρτιν Σκορτσέζε) μόλις κυκλοφόρησε. Ο λόγος γίνεται για το Killers of the Flower Moon, το οποίο υπόσχεται ένα επικό Western αστυνομικό δράμα που βασίζεται στο ομώνυμο best-seller βιβλίο του David Grann.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Leonardo DiCaprio (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) ως Ernest Burkhart, ένας κάτοικος της Οκλαχόμα που παντρεύεται τη Mollie Kyle (Λίλι Γκλάντστοουν - Lily Gladstone), μια ιθαγενής γυναίκα που έχει κληρονομήσει μια τεράστια περιουσία πετρελαίου. Το trailer δείχνει το ειδύλλιό τους, με φόντο τους φόνους των Osage, μια σειρά δολοφονιών που είχαν ως στόχο τα πλούσια μέλη της ινδιάνικης φυλής Osage τη δεκαετία του 1920. Ο Robert De Niro (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) υποδύεται τον θείο του Ernest, William Hale, έναν κτηνοτρόφο που εμπλέκεται στη συνωμοσία για την κλοπή της γης και του πλούτου των Osage. Τέλος, ο Jesse Plemons (Τζέσι Πλέμονς) υποδύεται έναν πρώην Texas Ranger, ο οποίος αποστέλλεται από τον J. Edgar Hoover για να ερευνήσει την υπόθεση για λογαριασμό του νεοσύστατου FBI.

Φυσικά, το trailer μας προσφέρει μια ματιά στην εκπληκτική κινηματογράφηση από τον Rodrigo Prieto, ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Scorsese στα "The Irishman", "Silence" και "The Wolf of Wall Street". Η ταινία διαθέτει επίσης μουσική επένδυση από τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Scorsese, Howard Shore, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ για τη δουλειά του στην τριλογία 'Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών'. Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν ο Scorsese, ο Eric Roth, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ για το σενάριο του "Forrest Gump" και ο David Grann.

Το 'Killers of the Flower Moon' είναι η πρώτη ταινία του Scorsese μετά το 'The Irishman', το οποίο ήταν υποψήφιο για 10 Όσκαρ το 2020. Είναι επίσης η έκτη συνεργασία του με τον Leonardo DiCaprio και η δέκατη με τον Robert De Niro.

Η διανομή της ταινίας θα γίνει από την Apple Original Films και την Paramount Pictures. Έτσι, το Killers of the Flower Moon αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο, ενώ αργότερα θα παίξει και μέσω streaming στο Apple TV+.