Peaky Blinders: Ο Cillian Murphy θέτει τον δικό του όρο για να επιστρέψει στην ταινία

Έχει κάποιες επιφυλάξεις
12 Μαΐου 2023 14:59
Peaky Blinders: Ο Cillian Murphy θέτει τον δικό του όρο για να επιστρέψει στην ταινία

Η ταινία του Peaky Blinders βρίσκεται εδώ και καιρό στα σκαριά και ο Cillian Murphy, μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε, έθεσε το δικό όρο για να επιστρέψει στο ρόλο του Thomas Shelby. Το cast της ταινίας δεν έχει αποκαλυφθεί πλήρως μέχρι και αυτή τη στιγμή και φαίνεται ότι δεν είναι ακόμη 100 τοις εκατό σίγουρο ότι ο Murphy θα εμφανιστεί σε αυτήν.

Μιλώντας στο Rolling Stone για την επερχόμενη ταινία Oppenheimer του Christopher Nolan, ο Cillian Murphy απάντησε και σε μία ερώτηση που αφορούσε την ταινία του Peaky Blinders. Παρόλο που ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight, είχε αποκαλύψει από το φινάλε της 6ης σεζόν ότι θα ακολουθήσει η ταινία, ο Murphy φαίνεται ότι δεν είναι σίγουρος.

Θα ήθελα να κάνω την ταινία εάν υπάρχει περισσότερη ιστορία που πρέπει να ειπωθεί. Ωστόσο θα πρέπει να είναι σωστή.

Το Peaky Blinders έπαιξε αρχικά στο BBC στο Ηνωμένο Βασίλειο και έπειτα το Netflix ανέλαβε την παγκόσμια διανομή του, όπου γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Μάλιστα, η σειρά έχει 93% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes.

Ο Murphy συνέχισε λέγοντας:

Ο Steven Knight έγραψε 36 ώρες τηλεόραση και το πήγε στην κορυφή. Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτή τη σειρά. Επομένως, είναι δικαιολογημένο να θέλει να κάνει περισσότερα πράγματα.

Ο Knight αποκάλυψε πριν καιρό και που θα γυριστεί η ταινία:

Θα την γυρίσουμε στα στούντιο του Digbeth και στη γύρω περιοχή του Digbeth στο Μπέρμινγχαμ. Το Digbeth και το Small Heath είναι οι γειτονιές των Peaky Blinders, οπότε θα είναι σαν στο σπίτι μας.

Το Peaky Blinders έκανε πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου 2014 και ολοκληρώθηκε με το 36ο επεισόδιο τον Απρίλιο του 2022.