Bird Box Barcelona: Το Netflix αποκάλυψε τη συνέχεια από την ταινία της Sandra Bullock! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παίξει μέσα στο καλοκαίρι
09 Μαΐου 2023 16:45
Bird Box Barcelona: Το Netflix αποκάλυψε τη συνέχεια από την ταινία της Sandra Bullock! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix μόλις αποκάλυψε τη νέα ισπανική ταινία του που θα λειτουργεί ως spin-off στο Bird Box με την Sandra Bullock. Με την ονομασία Bird Box Barcelona (Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη), το νέο αυτό project είναι ένα θρίλερ μυστηρίου που λαμβάνει χώρα στην Βαρκελώνη σε σκηνοθεσία και σενάριο των Alex και David Pastor.

Η περίληψη αναφέρει ότι μια μυστηριώδης δύναμη αποδεκατίζει τον παγκόσμιο πληθυσμό αναγκάζοντας όλους όσους την βλέπουν να αφαιρούν την ίδια τους τη ζωή.

Το Bid Box Barcelona επικεντρώνεται στον Sebastian και στην μικρή του κόρη, την Anna, οι οποίοι πρέπει να επιβιώσουν στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Ωστόσο, καθώς βρίσκουν και άλλους επιζώντες θα πρέπει να κατευθυνθούν σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Εκεί, τους περιμένει μια πολύ μεγάλη απειλή.

Στο “Barcelona” θα δείτε τους Mario Casas, Georgina Campbell, Diego Calva, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Patrick Criado, Celia Freijeiro with Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner και Leonardo Sbaraglia. Οι παραγωγοί της πρώτης ταινίας, Dylan Clark και Chris Morgan, επιστρέφουν σε αυτή την ισπανική ταινία, ενώ και οι Adrián Guerra και Núria Valls βρίσκονται στην παραγωγή με την Nostromo Pictures.

Για την ιστορία το Bird Box με την Sandra Bullock έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2018 και γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Bird Box Barcelona (Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη) θα παίξει στο Netflix στις 14 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το trailer ανακοίνωσης παρακάτω.