Trailer από τη νέα ταινία τρόμου με καρχαρία που είναι βασισμένη στον “Μαύρο Δαίμονα”

Από τον σκηνοθέτη του Rambo: Last Blood
08 Μαΐου 2023 20:56
Trailer από τη νέα ταινία τρόμου με καρχαρία που είναι βασισμένη στον “Μαύρο Δαίμονα”

H Paramount Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη νέα ταινία τρόμου The Black Demon, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο σε ψηφιακή μορφή και βασίζεται σε ένα θρύλο ενός τεράστιου καρχαρία.

Ο Josh Lucas, τον οποίο είδατε πρόσφατα στο Ford v Ferrari και στο Yellowstone παίζει σε αυτή την ταινία που την έχει σκηνοθετήσει ο Adrian Grunberg του Rambo: Last Blood.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μύθο του Μαύρου Δαίμονα στην Μπάχα της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με ιστορίες από ψαράδες γύρω από εκείνη την περιοχή, λέγεται ότι χιλιάδες ψαράδες είχαν πεθάνει αντιμέτωποι αυτό το πλάσμα, λόγω του γεγονότος ότι τα σώματά τους δεν βρέθηκαν ποτέ.

Λέγεται επίσης ότι ο Μαύρος Δαίμονας-καρχαρίας είναι ο δολοφόνος εκατοντάδων φαλαινών που βρίσκονται νεκρές κατά μήκος του Ειρηνικού Ωκεανού. Αυτό το πλάσμα λέγεται ότι είχε βρεθεί και στη θάλασσα “Mar de Cortés”.

Η επίσημη περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Οι ειδυλλιακές οικογενειακές διακοπές του Oilman Paul Sturges (Lucas) μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν συναντούν έναν άγριο καρχαρία που δε θα σταματήσει σε τίποτα, για να προστατεύσει την περιοχή του. Καθηλωμένος και υπό συνεχή επίθεση, ο Paul και η οικογένειά του πρέπει να βρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν στην ακτή προτού χτυπήσει ξανά ο καρχαρίας, σε αυτή την επική μάχη μεταξύ ανθρώπου και φύσης.

Πρωταγωνιστούν οι Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Venus Ariel, Carlos Solórzano, Julio César Cedillo, Jorge A. Jimenez, Raúl Méndez, Héctor Jiménez, Edgar Flores και Omar Chaparro.

Το The Black Demon κυκλοφορεί τώρα σε επιλεγμένες αίθουσες, αλλά θα κυκλοφορήσει και σε ψηφιακή μορφή στις 30 Μαΐου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.