Transformers 7: Rise of the Beasts - Δείτε τη σκηνή μεταξύ Optimus Prime vs Optimus Primal

Τον Ιούνιο πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες!
08 Μαΐου 2023 19:32
Transformers 7: Rise of the Beasts - Δείτε τη σκηνή μεταξύ Optimus Prime vs Optimus Primal

Η Paramount Pictures εντείνει την προώθηση της ταινίας "Transformers: Rise of the Beasts" όντας άλλωστε και το πρώτο της καλοκαιρινό blockbuster ως στούντιο καθώς μετά ακολουθεί το "Mission: Impossible - Dead reckoning Part I" με τον Tom Cruise. 

Για αυτόν τον λόγο κυκλοφόρησε μια πρώτη ολοκληρωμένη σκηνή από το Transformers 7 που δείχνει την πρώτη συνάντηση μεταξύ των Autobots του Optimus Prime και των Maximals του Optimus Primal. Μόνο που η συνάντηση αυτή είναι εξαιρετικά ηλεκτρισμένη καθώς βγαίνουν κυριολεκτικά τα όπλα μεταξύ τους και μπορείτε να δείτε πιο λεπτομερώς τους Primal, Cheetor και Rhinox, οι οποίοι θα ξυπνήσουν νοσταλγικές αναμνήσεις από την θρυλική animated σειρά "Beast Wars". 

Όπως αναφέρει η σύνοψη: "Επιστρέφοντας στη δράση και στο παγκόσμιο φαινόμενο που έχει κατακτήσει το κοινό, η ταινία TRANSFORMERS: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ μεταφέρει τους θεατές στη δεκαετία του 1990 για μία νέα περιπέτεια με τα Autobots και συστήνει ένα νέο είδος Transformers - τα Maximals – ως συμμάχους τους στη μάχη για τη Γη.

Δείτε τη σκηνή του Transformers: Rise of the Beasts: 

Επίσης κυκλοφόρησαν και μερικές νέες αφίσες από την νέα ταινία των Transformers η οποία θα γυρίσει ξανά το χρόνο πίσω, καθώς τα γεγονότα της λαμβάνουν χώρα στο 1994 αλλά είναι πρακτικά sequel του "Bumblebee" (2018).

Τη νέα ταινία σκηνοθετεί ο Steven Caple Jr. του Creed II και στο cast περιλαμβάνονται οι: Anthony Ramos, Dominique Fishback, Peter Cullen (Optimus Prime), η βραβευμένη με Όσκαρ Michelle Yeoh του "Τα πάντα όλα" ως Airazor, Pete Davidson (Mirage), Tobe Nwigwe, Ron Perlman (Optimus Primal), Peter Dinklage (Scourge), η γνωστή Youtuber Liza Koshy (Arcee), John DiMaggio (Stratosphere και Transit), David Sobolov (Rhinox/Battletrap), Michaela Jaé Rodriguez (Nightbird), Cristo Fernández (Wheeljack).

To Transformers: Rise of the Beasts θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Ιουνίου 2023.

Tags: