Mortal Kombat 2: Αυτός είναι ο κινηματογραφικός Johnny Cage

Το sequel της ταινίας βρήκε τον ηθοποιό για τον εμβληματικό χαρακτήρα
05 Μαΐου 2023 09:06
Mortal Kombat 2: Αυτός είναι ο κινηματογραφικός Johnny Cage

Η ταινία Mortal Kombat 2 βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό και τώρα μαθαίνουμε πως η παραγωγή κατέληξε στον ηθοποιό που θα παίξει τον Johnny Cage. Ο λόγος για τον Karl Urban, γνωστό από τη σειρά "The Boys" της Amazon, ο οποίος διαπραγματεύεται τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του και θα παίξει τον εμβληματικό χαρακτήρα των Mortal Kombat, όπως μετέδωσε το The Wrap. 

Μια από τις παραλείψεις της πρώτης ταινίας όπως πολλοί fans είχαν τονίσει ήταν η απουσία του γεμάτου υπερβολική αυτοπεποίθηση και αλαζονικού Cage, αν και στην post credits σκηνή της ταινίας είχε γίνει tease ο ερχομός του. Πολύς κόσμος είχε κάνει fan cast τον Mike "The Miz" Mizanin του WWE στο ρόλο εδώ και καιρό, αλλά η παραγωγή είχε διαφορετικά σχέδια. 

Ο χαρακτήρας του Johnny Cage για όσους δε γνωρίζουν είναι ένας σταρ ταινιών δράσης του Χόλιγουντ που καταλήγει να παλεύει για το Earthrealm στο θανατηφόρο τουρνουά μάχης και κλέβει την παράσταση με τις ατάκες και την εκκεντρική του "diva" περσόνα. 

Το cast της sequel ταινίας γνωρίζουμε ότι θα περιλαμβάνει επίσης τους Lewis Tan ως Cole Young, Chin Han ως Shang Tsung, Joe Taslim ως Sub-Zero, Mehcad Brooks ως Jax, Jessica MacNamee ως Sonya Blade και Hiroyuki Sanada ως Scorpion. O Simon McQuoid επιστρέφει για τη σκηνοθεσία του Mortal Kombat 2 σε σενάριο του Jeremy Slater (The Umbrella Academy, Moon Knight). 

Ωστόσο, το ρεζουμέ του Urban περιλαμβάνει πολύ μεγαλύτερες ταινίες όπως την τριλογία The Lord of the Rings όπου υποδύθηκε τον Eomer, την τριλογία των Star Trek ταινιών του J.J. Abrams όπου έπαιξε τον Dr. Leonard 'Bones' McCoy και στη Marvel όπου έπαιξε τον Skurge στο Thor: Ragnarok. Επίσης έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες γνωστές παραγωγές όπως το "Dredd", το "DOOM", το "The Bourne Supremacy", το "Red" και πρόσφατα στην animated περιπέτεια "The Sea Beast" του Netflix. Μόλις τον περασμένο μήνα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του The Boys, εκεί όπου υποδύεται τον απολαυστικά κυνικό Billy Butcher. '

Πρόσφατα ο παραγωγός των ταινιών, Todd Garner, ανέβασε μια φωτογραφία για να κάνει tease ότι ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα του Mortal Kombat 2. 

Η πρώτη ταινία Mortal Kombat που αποτέλεσε reboot των ταινιών του 1995 και 1997, κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας στο HBO Max και αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες σε προβολές για τη Warner. Πριν καιρό είχε γίνει γνωστό πως στα σχέδια της Warner για το κινηματογραφικό μέλλον του Mortal Kombat δεν αποκλείεται ένα σύμπαν ταινιών αλά MCU

Ωστόσο δε γνωρίζουμε ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mortal Kombat 2.