The Boogeyman: Ο Μπαμπούλας παραμονεύει στα σκοτάδια - Δείτε εικόνες από την ταινία τρόμου

Κυκλοφορεί σύντομα η horror ταινία
03 Μαΐου 2023 13:10
The Boogeyman: Ο Μπαμπούλας παραμονεύει στα σκοτάδια - Δείτε εικόνες από την ταινία τρόμου

Ετοιμαστείτε για μία ακόμη ταινία τρόμου που είναι βασισμένη σε γνωστό μυθιστόρημα του θρυλικού Stephen King, καθώς ο Μπαμπούλας έρχεται στους κινηματογράφους τον Ιούνιο. Με τίτλο The Boogeyman, η γνωστή ιστορία ζωντανεύει και πάλι μέσα από τα μάτια του Rob Savage αυτή τη φορά, ο οποίος κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Η 21th Century Studios σε συνεργασία με την 21 Laps έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας τις νέες αφίσες του The Boogeyman (Ο Μπαμπούλας), το οποίο κλείνει ραντεβού στις αίθουσες για τις 2 Ιουνίου (1 Ιουνίου για την Ελλάδα).

Οι νέες εικόνες επικεντρώνεται στις πρωταγωνίστριες της ταινίας, οι οποίες φαίνεται ότι προσπαθούν να κοιμηθούν, αλλά δεν μπορούν, καθώς νιώθουν την παρουσία μιας οντότητας. Ο μύθος του Μπαμπούλα λέει άλλωστε ότι παραμονεύει στα σκοτάδια.

Με τις φράσεις "Δεν είναι αλήθεια" και "Μην κοιτάξεις κάτω από το κρεβάτι", μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τι περιμένει τους χαρακτήρες σε αυτή την ταινία. Δείτε τις αφίσες παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Η μαθήτρια γυμνασίου Sadie Harper και η μικρότερη αδερφή της Sawyer είναι συγκλονισμένες από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους, χωρίς να έχουν σημαντική στήριξη από τον πατέρα τους, Will, έναν θεραπευτή που προσπαθεί να διαχειριστεί το δικό του πόνο. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι τους αναζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγάει οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων του.

Πρωταγωνιστούν οι Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivian Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) και David Dastmalchian (Dune).

Οι Scott Beck, Akela Cooper και Bryan Woods έχουν γράψει το σενάριο, φυσικά βασισμένη στην ιστορία του Stephen King που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1973. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen, Scott Beck, Bryan Woods και Emily Morris.

Το The Boogeyman θα παίξει στην Ελλάδα την 1η Ιουνίου.