Σαρώνει η ταινία του Super Mario στις αίθουσες - Έσπασε τα ταμεία και συνεχίζει

Σαρώνει η ταινία του Super Mario στις αίθουσες - Έσπασε τα ταμεία και συνεχίζει  

Έκανε ένα ακόμη βήμα στο να φτάσει το δισεκατομμύριο

Σαρώνει η ταινία του Super Mario στις αίθουσες - Έσπασε τα ταμεία και συνεχίζει

Θα γίνει το "Super Mario Bros: Η Ταινία" η πρώτη box office κυκλοφορία του 2023 που θα σπάσει το δισεκατομμύριο σε εισπράξεις; Όλοι οι αναλυτές και οι εκτιμήσεις λένε "ναι" και τώρα η animated ταινία παραγωγής Illumination και Nintendo έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς αυτόν τον στόχο.

Όπως έγινε γνωστό το Super Mario Bros. Movie ανεβαίνει το ένα level μετά το άλλο και ξεπέρασε τα $700 εκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως στο box office και συγκεκριμένα η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως βρίσκεται στα $724 εκατομμύρια. Όλα αυτά ύστερα από μόλις δύο εβδομάδες προβολών στις αίθουσες του κόσμου. 

Έτσι εδραιώνει ακόμη περισσότερο την κυρίαρχη θέση της στις προτιμήσεις των μικρών αλλά και μεγάλων κινηματογραφόφιλων, καθώς η φράση "σπάει τα ταμεία" κολλάει στην περίπτωση του. Εάν συνεχίσει έτσι είναι εγγυημένο ότι θα σπάσει το φράγμα του $1 δις για να γίνει η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω animated ταινία που έγινε με την υποστήριξη της Nintendo, έρχεται στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Ο Chris Pratt δανείζει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του παίζει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του Mario φυσικά ο Luigi, τον οποίο υποδύεται ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ και ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet,  βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”. Για την ελληνική μεταγλώττιση μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ οι Chris Meledandri και ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η ταινία Super Mario Bros. προβάλλεται αυτόν τον καιρό στις ελληνικές αίθουσες. 

Ροη ειδησεων