Έρχεται και επίσημα δεύτερη Super Mario animated ταινία!

Επίσημη ανακοίνωση από τη Nintendo
10 Μαρτίου 2024 17:17
Έρχεται και επίσημα δεύτερη Super Mario animated ταινία!

Γιορτάζοντας την ‘MAR10 Day’, μιας και η σημερινή ημερομηνία σχηματίζει το όνομα του λατρεμένου Mario χαρακτήρα της, η Nintendo προέβη σε μια μεγάλη ανακοίνωση: Έρχεται και επίσημα δεύτερη Super Mario animated ταινία!

Μετά την κολοσσιαία επιτυχία που διέγραψε η πρώτη animated ταινία, με εισπράξεις που ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office, δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη που οι περιπέτειες του υδραυλικού στην μεγάλη οθόνη θα συνεχιστούν. Μέσα από ένα ειδικό βίντεο στο YouTube κανάλι της Nintendo, ο θρυλικός game designer Shigeru Miyamoto και ο Chris Meledandri της Illumination Entertainment μοιράστηκαν τα νέα.

Το sequel του ‘The Super Mario Bros. Movie’ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Απριλίου του 2026, δηλαδή σε περίπου δύο χρόνια από τώρα. Ο Meledandri επισήμανε ότι η Illumination Studios Paris, η οποία εργάστηκε για την πρώτη ταινία, ετοιμάζει ήδη το σενάριο του sequel υπό την καθοδήγηση, για άλλη μια φορά, των Aaron Horvath και Michael Jelenic. Το υψηλόβαθμο στέλεχος πρόσθεσε ότι η διαδικασία του animation πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα. Από την πλευρά του, ο Miyamoto ανέφερε ότι η ταινία θα έχει "μια φωτεινή και διασκεδαστική ιστορία" που θα επεκτείνει τον κόσμο που δημιουργήθηκε στην πρώτη.

Για την ιστορία, η πρώτη Super Mario Bros. ταινία είχε κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές από την Πέμπτη, 6 Απριλίου του 2023. Για αυτή η Nintendo είχε επιστρατεύσει ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Συγκεκριμένα, ο Chris Pratt  δανείζει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του παίζει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black  είναι ο Bowser. Να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν οι εν λόγω ηθοποιοί πρόκειται να ενσαρκώσουν ξανά τους ρόλους τους.

Να σημειωθεί πως πέρα από το sequel του ‘The Super Mario Bros. Movie’, η Nintendo έχει ανακοινώσει επίσημα πως ετοιμάζει και μια κινηματογραφική προσαρμογή της λατρεμένης The Legend of Zelda σειράς.