MAR10 Day: Όλες οι ανακοινώσεις της Nintendo για την μέρα του Super Mario!

Νέα ταινία και διάφορα παιχνίδια στον ορίζοντα
10 Μαρτίου 2024 18:29
MAR10 Day: Όλες οι ανακοινώσεις της Nintendo για την μέρα του Super Mario!

Σήμερα, Κυριακή 10 Μαρτίου, η Nintendo γιόρτασε τη λεγόμενη ‘MAR10 Day’, αφού η ημερομηνία σχηματίζει το όνομα του λατρεμένου Mario χαρακτήρα της.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο ιαπωνικός κολοσσός έκανε διάφορες σημαντικές ανακοινώσεις για το franchise, τόσο για τα παιχνίδια που μπορούν οι gamers να περιμένουν στο μέλλον, όσο και για την επόμενη ταινία που όλοι θα μπορούν να απολαύσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Παράλληλα, η Nintendo έτρεξε και διάφορες προσφορές στο eShop του Nintendo Switch, ενώ διοργάνωσε και διάφορες άλλες δραστηριότητες, όπως έναν ειδικό εορτασμό στη Νέα Υόρκη.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις συγκεντρωμένες.

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του remake του Paper Mario: The Thousand-Year Door

Και επίσημα, το remake του Paper Mario: The Thousand-Year Door θα γίνει διαθέσιμο στις 23 Μαΐου του 2024 αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το αρχικό Paper Mario: The Thousand-Year Door είχε κυκλοφορήσει το 2004, όντας δημιουργία της Intelligent Systems. Πρόκειται για το δεύτερο κεφάλαιο του Paper Mario franchise, στο οποίο ο Mario και η Peach εμπλέκονται στην αναζήτηση ενός μυστικιστικού θησαυρού, μέχρι που η Peach απάγεται από μια εξωγήινη ομάδα που ονομάζεται X-Nauts. Ο Mario ξεκινά να βρει τον θησαυρό και να σώσει την πριγκίπισσα.

Το The Thousand-Year Door δανείζεται πολλά στοιχεία από τον προκάτοχό του, όπως το εικαστικό που είναι σα ζωγραφιά, καθώς και το turn-based σύστημα μάχης. Η κοινότητα και οι κριτικοί είχαν λατρέψει τον τίτλο για το gameplay του και την πλοκή του, με πολλούς να το θεωρούν ως το καλύτερο της σειράς. Μάλιστα, είχε λάβει το "Role Playing Game of the Year" βραβείο στα Interactive Achievement Awards το 2005.

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Luigi's Mansion 2 HD

Μέσα στο 2024 θα καταφθάσει και το Luigi's Mansion 2 HD. Συγκεκριμένα, το remaster του τίτλου θα έρθει στις 27 Ιουνίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη βερσιόν του Luigi's Mansion 2 που κυκλοφόρησε στο Nintendo 3DS πριν από μια δεκαετία, με τον τίτλο "Luigi's Mansion: Dark Moon".

Ανακοινώθηκε το sequel της Super Mario Bros. ταινίας

Μετά την κολοσσιαία επιτυχία που διέγραψε η πρώτη animated ταινία, με εισπράξεις που ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office, δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη που οι περιπέτειες του υδραυλικού στην μεγάλη οθόνη θα συνεχιστούν. Το sequel του ‘The Super Mario Bros. Movie’ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Απριλίου του 2026, δηλαδή σε περίπου δύο χρόνια από τώρα. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τα Mario Golf, Mario Tennis και Dr. Mario έρχονται στο Nintendo Switch Online

Οι τρεις τίτλοι του Game Boy θα έρθουν στις 12 Μαρίου στη συνδρομητική υπηρεσία του Nintendo Switch.

Ανακοινώθηκαν καινούργια LEGO Mario Kart σετ

Ακολουθεί ολόκληρη η σημερινή παρουσίαση της Nintendo.