Παίξτε δωρεάν το ολοκαίνουργιο Mario παιχνίδι της Nintendo

Καταφθάνει το Mario vs. Donkey Kong
01 Φεβρουαρίου 2024 18:10
Παίξτε δωρεάν το ολοκαίνουργιο Mario παιχνίδι της Nintendo

Μέσα στο Φεβρουάριο, οι κάτοχοι Nintendo Switch έχουν να προσμένουν μια ολοκαίνουργια Mario εμπειρία, μετά τα πρόσφατα Super Mario Bros. Wonder και Super Mario RPG του περασμένου έτους. Συγκεκριμένα, στις 16 Φεβρουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το Mario vs. Donkey Kong αποκλειστικά για την υβριδική κονσόλα.

Τώρα, η Nintendo δίνει από νωρίς στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το νέο αυτό Mario τίτλο, αρκετές ημέρες πριν την κυκλοφορία του. Συγκεκριμένα, ένα δωρεάν demo μόλις έγινε διαθέσιμο μέσα από το Nintendo Switch eShop. Αυτό περιλαμβάνει μια ποικιλία επιπέδων και modes από τον τίτλο, για να μπορούν οι παίκτες να πάρουν μια ικανοποιητική γεύση.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Mario vs. Donkey Kong είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2004 για το Game Boy Advance, όντας πνευματικός διάδοχος του Donkey Kong παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει το 1994 για το Game Boy. Πρόκειται για ένα puzzle platformer στο οποίο οι παίκτες χειρίζονται τον Mario και πρέπει να λύσουν μικρούς γρίφους για να βρουν ένα κλειδί και να σώσουν άλλους Mini-Marios από τον Donkey Kong.

Το νέο Mario vs. Donkey Kong είναι ένα ολοκληρωτικό remake με βελτιωμένα γραφικά και νέα χαρακτηριστικά, όπως τοπικό co-op multiplayer και ένα casual mode που θα κάνει την εμπειρία πιο προσβάσιμη. Ο τίτλος θα έχει πάνω από 130 επίπεδα, νέους κόσμους και διάφορα νέα εμπόδια.