Mario vs. Donkey Kong: Νέα gameplay πλάνα από το πρώτο Mario παιχνίδι του 2024

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
11 Ιανουαρίου 2024 16:38
Mario vs. Donkey Kong: Νέα gameplay πλάνα από το πρώτο Mario παιχνίδι του 2024

Το 2023 έκλεισε με μια χορταστική Mario δόση, αφού έφερε στους κατόχους Nintendo Switch τα Super Mario Bros. Wonder και Super Mario RPG. Το 2024, ομοίως, δεν πρόκειται να αφήσει απογοητευμένους τους fans, με το πρώτο Mario παιχνίδι της χρονιάς να βρίσκεται κιόλας προ των πυλών. Ο λόγος γίνεται για το Mario vs. Donkey Kong που αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την υβριδική κονσόλα στις 16 Φεβρουαρίου.

Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, η Nintendo έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα σύντομο, αλλά συγχρόνως χορταστικό gameplay trailer που παρουσιάζει διάφορες πτυχές της εμπειρίας.

Το Mario vs. Donkey Kong είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2004 για το Game Boy Advance, όντας πνευματικός διάδοχος του Donkey Kong παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει το 1994 για το Game Boy. Πρόκειται για ένα puzzle platformer στο οποίο οι παίκτες χειρίζονται τον Mario και πρέπει να λύσουν μικρούς γρίφους για να βρουν ένα κλειδί και να σώσουν άλλους Mini-Marios από τον Donkey Kong.

Το νέο Mario vs. Donkey Kong είναι ένα ολοκληρωτικό remake με βελτιωμένα γραφικά και νέα χαρακτηριστικά, όπως τοπικό co-op multiplayer και ένα casual mode που θα κάνει την εμπειρία πιο προσβάσιμη. Ο τίτλος θα έχει πάνω από 130 επίπεδα, νέους κόσμους και διάφορα νέα εμπόδια.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.