Reality: Η Sydney Sweeney του Euphoria παίζει στη νέα ταινία του HBO (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία
20 Απριλίου 2023 19:57
Reality: Η Sydney Sweeney του Euphoria παίζει στη νέα ταινία του HBO (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το teaser βίντεο από την ολοκαίνουργια ταινία ονόματι “Reality”, που αναμένεται να παίξει μέσα από την streaming υπηρεσία, Max. Με πρωταγωνίστρια την Sydney Sweeney του Euphoria, αυτό το project θέλει να σας διηγηθεί μία αληθινή ιστορία.

Η ταινία επικεντρώνεται στην αληθινή ιστορία μιας Αμερικανίδας πράκτορα, την Reality Winner. Η ιστορία ξεκινάει το 2017, όταν ήταν 25 ετών και το FBI περικύκλωσε το σπίτι της, με σκοπό να αποσπάσει κάποιες απαντήσεις σχετικά με κάποιες απόρρητες πληροφορίες που διέρρευσαν.

Αυτές οι πληροφορίες αφορούσαν τις εκλογές του 2016 με την Ρωσία να μπλέκεται σε αυτές. Μάλιστα, παρά πολλοί θεώρησαν τότε ότι η Winner είναι μια ηρωίδα, οι διάφορες καταγγελίες που είχε λάβει κατέληξαν στη σύλληψή της.

Μια αληθινή ιστορία, όπως καταγράφηκε από το FBI. Η Sydney Sweeney πρωταγωνιστεί στο Reality, μια πρωτότυπη ταινία του HBO που θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαΐου στο Max.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Josh Hamilton, Marchánt Davis, Benny Elledge και John Way. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Tina Satter, ενώ στο σενάριο βοήθησε και ο James Paul Dallas.

Το Reality θα παίξει στο Max στις 29 Μαΐου. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.