Η viral horror ταινία με τον Winnie the Pooh έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στον Μάιο
18 Απριλίου 2023 17:31
Η viral horror ταινία με τον Winnie the Pooh έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η viral ταινία τρόμου Winnie the Pooh: Blood and Honey πρόκειται να παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας μέσα στον Μάιο. Πιο συγκεκριμένα, το επίσημο κανάλι των Village Cinemas κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους και έγινε γνωστό ότι θα παίξει στη χώρα μας στις 11 Μαΐου.

Πρόκειται για την horror ταινία που είχε γίνει viral πέρυσι και που επικεντρώνεται στον Γουίνι το αρκουδάκι και το γουρουνάκι που προσπαθούν να επιβιώσουν μόνοι τους χωρίς τον Κρίστοφερ Ρόμπιν. Το Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι -όπως ονομάζεται στα ελληνικά- είναι μια δημιουργία του Rhys Frake-Waterfield, ο οποίος είχε δουλέψει και στα Return of Krampus, The Area 51 Incident κ.α.

Η περίληψη της ταινίας λέει τα εξής:

Αφού ο Κρίστοφερ Ρόμπιν αφήνει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, εκείνοι αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Καθώς αισθάνονται θυμωμένοι και εγκαταλελειμμένοι, οι δυο τους σύντομα αγριεύουν και βρίσκουν μια νέα πηγή τροφής, το αίμα.

Με αυτή τη νέα, ακόρεστη λαχτάρα, επιδίδονται σε μια βάναυση δολοφονική μανία, ξεκινώντας από τον Κρίστοφερ Ρόμπιν. 

Το Blood and Honey θα παρουσιάσει τους δύο χαρακτήρες ως τους κύριους κακούς της ταινίας που είναι σε… rampage. O Waterfield αποκάλυψε πρόσφατα ότι δουλεύει ήδη πάνω στο sequel του Blood and Money.

Μεταξύ άλλων παίζουν οι Nikolai Leon, Craig David Dowsett και Chris Cordell.

Το Winnie the Pooh: Blood and Honey θα παίξει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Μαΐου. Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω.