Super Mario Bros. Η Ταινία: Σπάει τα ταμεία και βάζει πλώρη για το $1 δις!

Ξεπέρασε κι άλλο ορόσημο πωλήσεων και οι αναλυτές δίνουν καλά προγνωστικά για την πορεία
17 Απριλίου 2023 17:03
Super Mario Bros. Η Ταινία: Σπάει τα ταμεία και βάζει πλώρη για το $1 δις!

Ακόμη κι αν δεν κέρδισε την εύνοια των κριτικών, η ταινία του Super Mario που προβάλλεται αυτόν τον καιρό στις αίθουσες έχει κερδίσει ολοκληρωτικά τις καρδιές των μικρών και μεγάλων θεατών, όπως αποδεικνύεται από τα απίθανα νούμερα που κάνει. 

Κυριολεκτικά το "Super Mario Bros. Η Ταινία" σπάει τα ταμεία παγκοσμίως και όπως μεταδίδει το Deadline ξεπέρασε τα $678 εκατομμύρια παγκοσμίως στο box office, ύστερα και από τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου της Μ. Εβδομάδας. Τα $330 εκατομμύρια εκ των οποίων προέρχονται από τις διεθνείς αγορές, ξεπερνώντας τις προβλέψεις των αναλυτών ξανά για τη συγκομιδή του. 

Τα προγνωστικά πλέον για την ταινία των Nintendo και Illumination είναι πολύ θετικά, καθώς σημείωσε πτώση από βδομάδα σε βδομάδα της τάξης του 28% που όπως τονίζει το Deadline είναι κάτι το "απίθανο" από πλευράς επιδόσεων. Τι σημαίνει αυτό όμως πρακτικά; Τόσο το Deadline όσο και το Variety προβλέπουν ότι το Super Mario Bros. The Movie "αναμένεται να φτάσει το πολυπόθητο ποσό του $1 δις", με το THR -ένα ακόμη έγκυρο μέσο- να αναφέρει κιόλας ότι θα ξεπεράσει σύντομα το ορόσημο του $1 δις εισπράξεων και θα γίνει η πρώτη ταινία που θα το καταφέρει εντός του 2023

Ο Jack Black θέλει έναν συγκεκριμένο ηθοποιό ως Wario στο sequel του Super Mario

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω animated ταινία που έγινε με την υποστήριξη της Nintendo, έρχεται στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Ο Chris Pratt  δανείζει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του παίζει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black  είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ και ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet,  βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”. Για την ελληνική μεταγλώττιση μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ οι Chris Meledandri και ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η ταινία Super Mario Bros. προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.