Σύντομα θα μπορείτε να βιώσετε τον τρόμο του Skinamarink από το σπίτι σας

Θα κυκλοφορήσει παντού σε Blu-Ray και DVD
08 Απριλίου 2023 14:21
Σύντομα θα μπορείτε να βιώσετε τον τρόμο του Skinamarink από το σπίτι σας

Τον περασμένο Φεβρουάριο όλοι οι horror fans παραμιλούσαν για τη νέα τρομακτική ταινία του Shudder, η οποία ήθελε να ζωντανέψει όλους τους παιδικούς εφιάλτες σας. Ο λόγος γίνεται για το Skinamarink του Kyle Edward Ball που θέλει να σας βυθίσει σε μία εφιαλτική ιστορία και θα μπορεί να γίνει αυτό, από το σπίτι σας.

Όπως έγινε γνωστό, το Skinamarink ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει παντού σε Blu-Ray και DVD μορφή και θα προσφέρει παράλληλα και σχολιασμό από τον Kyle Edward Ball και τον κινηματογραφιστή Jamie McRae. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή όμως γιατί θα γίνει διαθέσιμο παντού στις 20 Ιουνίου.

Μερικές πληροφορίες για την πλοκή του Skinamarink

Δύο παιδιά ξυπνούν στη μέση της νύχτας για να ανακαλύψουν ότι ο πατέρας τους λείπει και όλα τα παράθυρα και οι πόρτες στο σπίτι τους έχουν εξαφανιστεί.

Skinamarink: Η νέα ταινία τρόμου που ανατρίχιασε όποιον την είδε – Δείτε το trailer

Ενώ αποφασίζουν να περιμένουν να επιστρέψουν οι γονείς τους, συνειδητοποιούν ότι δεν είναι μόνοι και μια φωνή που ακούγεται σαν παιδί τους κάνει νοήματα. Θυμάστε όταν ξυπνούσατε μέσα στη νύχτα όταν ήσασταν μικροί ακούγοντας αυτό τον θόρυβο της τηλεόρασης;

Στο Skinamarink, αυτές οι αναμνήσεις γίνονται το σκηνικό κάποιων τρομερών φαντασιώσεων και το τοπίο ολοένα και πιο ανησυχητικό.

Παίζουν οι Lucas Paul, Dali Rose Tetreault, Ross Paul και Jaime Hill, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Jonathan Barkan, Josh Doke, Ava Karvonen, Dylan Pearce και Edmon Rotea.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Skinamarink πατώντας εδώ.

Tags: