Η Lionsgate θέλει πολλές ακόμη John Wick ταινίες με τον Keanu Reeves

Τι κι αν μάθαμε πρόσφατα ότι το Chapter 5 δεν είναι βέβαιο
27 Μαρτίου 2023 16:30
Η Lionsgate θέλει πολλές ακόμη John Wick ταινίες με τον Keanu Reeves

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα σάς ενημερώσαμε ότι ο σκηνοθέτης του John Wick, Chad Stahelski, δήλωσε μέσα από συνέντευξή του ότι δεν ψήνεται αυτή τη στιγμή για το John Wick: Chapter 5. Πιο συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει ότι θα κάνει ένα διάλλειμα η σειρά, αλλά φαίνεται τώρα ότι η Lionsgate έχει άλλα σχέδια.

Και αυτό γιατί όπως δήλωσε ο Joe Drake (Πρόεδρος του Motion Picture Group), η Lionsgate θέλει κι άλλα John Wick στο μέλλον. Μιλώντας στο Deadline, ο Drake είπε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αποχαιρετήσουν τον Keanu Reeves, αλλά ούτε αυτό το franchise.

Δεν είμαστε έτοιμοι να πούμε αντίο στον Keanu, αλλά ούτε στο franchise. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Έχω δει αυτή την ταινία (το John Wick: Chapter 4) πέντε φορές την τελευταία εβδομάδα. Ξέρω γιατί συγκινεί τόσο πολύ το κοινό.

Έτσι, όπως καταλάβατε, η Lionsgate θέλει η σειρά αυτή να συνεχιστεί, ειδικά τώρα που έχει χτίσει ένα πολύ μεγάλο όνομα στη βιομηχανία και τα πηγαίνετε παράλληλα εξαιρετικά και στο box office. Ωστόσο, μόνο ο χρόνος θα δείξει πότε ή αν θα έρθει το John Wick 5.

Σε αυτό το σημείο να σας ενημερώσουμε, ότι το σύμπαν θα συνεχιστεί με άλλα projects. Πρώτα θα έρθει το Ballerina με πρωταγωνίστρια την Ana De Armas, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η τηλεοπτική σειρά, The Continental, που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

Μια επική ταινία με τον Keanu Reeves έρχεται στο Netflix!

Η σύνοψη του John Wick: Chapter 4 αναφέρει τα εξής:

Ο John Wick (Keanu Reeves) ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Ο Keanu Reeves αποκάλυψε το σοβαρό ατύχημα που προκάλεσε στα γυρίσματα. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Την άποψή μας για την ταινία μπορείτε να την διαβάσετε αν κάνετε κλικ εδώ. Ωστόσο, αν πατήσετε εδώ μπορείτε να μάθετε και μερικά facts για το franchise που ίσως δε γνωρίζατε.