Keanu Reeves - John Wick 4: Αποκαλύπτει το σοβαρό ατύχημα που προκάλεσε στα γυρίσματα

Και νιώθει ακόμα πολύ άσχημα για αυτό, όπως αναφέρει ο 58χρονος σταρ
24 Μαρτίου 2023 16:26
Keanu Reeves - John Wick 4: Αποκαλύπτει το σοβαρό ατύχημα που προκάλεσε στα γυρίσματα

Το John Wick - Chapter 4 παίζει ήδη στις ελληνικές αίθουσες και παγκοσμίως και ο Keanu Reeves σε μια από τις αμέτρητες συνεντεύξεις του τον τελευταίο καιρό, αποκάλυψε το παρασκήνιο ενός σοβαρού ατυχήματος στο πλατό. 

Ο Reeves μιλούσε στο Comicbook.com σχετικά με τα πολύ δύσκολα, επικίνδυνα και απαιτητικά stunts που εκτελούν σε κάθε ταινία, την ώρα που ο 58χρονος σταρ πραγματοποιεί το 90% των δικών του κασκαντερικών. Στο διάστημα τεσσάρων John Wick ταινιών έχουν γίνει θεότρελα κασκαντερικά με αυτοκίνητα, καταδιώξεις, άλογα, σπαθιά, nunchucks και πολλά ακόμη. Φυσικά αυτά έχουν καταπονήσει τον ίδιο και την παραγωγή, αλλά όπως αποκαλύπτει στο πλατό του John Wick 4 προκάλεσε ο ίδιος του ένα ατύχημα. 

Χαρακτηριστικά ο Reeves δήλωσε: "Από την πλευρά των ατυχημάτων θα πω ότι έκανα λάθος μια φορά. Έσκισα το κεφάλι ενός ατόμου. Ήταν μια εντελώς γα*****η φαση -συγχωρέστε με για τα λόγια μου. Αλλά εκτός αυτού...Α ναι, μια άλλη φορά ένα αμάξι πάτησε έναν άλλο. Πήγε στο νοσοκομείο αλλά ήταν εντάξει. Όλα αυτά τα λέω επειδή πρέπει να προσέχουμε πολύ, αλλά έχουμε ένα όμορφο κλίμα στο πλατό όπου φροντίζουμε ο ένας τον άλλο.

Είχαμε κάτι χτυπήματα, κάτι αμυχές και μελανιές αλλά *μιμείται ανακοίνωσε σε μεγάφωνο* 'κανένας άνθρωπος δε τραυματίστηκε στα γυρίσματα αυτής της ταινίας."

Ο επίσημος λογαριασμός της ταινίας John Wick 4 ανέβασε μια σκηνή από τα γυρίσματα που δείχνει ένα πολύ επικίνδυνο stunt όπου ένας κασκαντέρ πέφτει από κάτι κυλιόμενες σκάλες και από μεγάλο ύψος. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Wick: Chapter 4 (@johnwickmovie)

Keanu Reeves: Πήγε σε εκπομπή και τρέλανε μέχρι και τα κουτάβια - Δείτε το viral βίντεο 

Τις εντυπώσεις μας από το John Wick - Chapter 4, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης θα βρείτε πατώντας εδώ

10+1 facts για το John Wick που ίσως δε γνωρίζατε

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane

Ωστόσο η 4η John Wick ταινία θα είναι αφιερωμένη στον Lance Reddick, ο οποίος πρόσφατα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. 

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί ως John Wick στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά "The Continental" που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

To John Wick - Chapter 4 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.