Νέα ματιά στο Super Mario Bros. Movie της Illumination (ΦΩΤΟ)  

Δείτε επτά νέες εικόνες

Νέα ματιά στο Super Mario Bros. Movie της Illumination (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες από το The Super Mario Bros. Movie των Nintendo, Universal Pictures και Illumination, η οποία θα παίξει στους κινηματογράφους τον Απρίλιο.

Πρόκειται για επτά νέες φωτογραφίες που παρουσιάζουν τον πανέμορφο και χρωματιστό κόσμο, καθώς και τον Super Mario και άλλους χαρακτήρες όπως το Goomba, τον Toad και την Πριγκίπισσα Peach.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω animated ταινία που έγινε με την υποστήριξη της Nintendo, θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ οι Chris Meledandri και ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η ταινία του Σούπερ Μάριο θα έρθει μεταγλωττισμένη και στα ελληνικά, με τις φωνές τους να δανείζουν οι Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη, Βασίλης Αξιώτης, Θάνος Λέκκας, Δημήτρης Σάρλος, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Μαριάνθη Σοντάκη.

Η ταινία Super Mario Bros. θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Απριλίου του 2023. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το trailer της ταινίας στα ελληνικά.

Ροη ειδησεων