Η Disney κυκλοφόρησε μια ταινία γι’ αυτούς που αγαπούν τα αστυνομικά θρίλερ (ΒΙΝΤΕΟ)  

Από σήμερα διαθέσιμη στο ελληνικό Disney+

Η Disney κυκλοφόρησε μια ταινία γι’ αυτούς που αγαπούν τα αστυνομικά θρίλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε ένα αστυνομικό θρίλερ στο Disney Plus, το οποίο εμπνέεται από πραγματικά εγκλήματα. Ο λόγος γίνεται για το Boston Strangler (Ο Στραγγαλιστής της Βοστώνης) που επικεντρώνεται σε μία ρεπόρτερ που έφερε στο φως τις δολοφονίες ενός διαβόητου δολοφόνου.

Η ταινία ακολουθεί τη Loretta McLaughlin (Keira Knightley), δημοσιογράφο της εφημερίδας Record American, η οποία γίνεται η πρώτη δημοσιογράφος που συνδέει τις δολοφονίες του Στραγγαλιστή της Βοστώνης τη δεκαετία του ‘60. Καθώς τα θύματα του μυστηριώδους δολοφόνου αυξάνονται, η Loretta προσπαθεί να συνεχίσει την έρευνά της μαζί με την έμπιστη φίλη και συνάδελφό της Jean Cole (Carrie Coon).

Εμπόδιο στην έρευνα τους στέκεται ο ανεξέλεγκτος σεξισμός της εποχής. Ωστόσο, η McLaughlin και η Cole συνεχίζουν να παρακολουθούν το θέμα με γενναιότητα και μεγάλο προσωπικό ρίσκο, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, στην προσπάθειά τους να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Keira Knightley (The Imitation Game, Pride & Prejudice), η υποψήφια για Emmy Carrie Coon (Fargo, The Gilded Age), οι Alessandro Nivola (Amsterdam), David Dastmalchian (Dune), Morgan Spector (Homeland), Bill Camp (The Night Of, The Queen's Gambit) και ο βραβευμένος με Όσκαρ Chris Cooper (Adaptation).

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Matt Ruskin, ενώ την παραγωγή της ταινίας αναλαμβάνουν οι Ridley Scott (The Martian), Kevin J. Walsh (House of Gucci), Michael Pruss (American Woman), Josey McNamara (Promising Young Woman) και Tom Ackerley (I, Tonya).

Το Boston Strangler (Ο Στραγγαλιστής της Βοστώνης) παίζει από σήμερα στο ελληνικό Disney Plus.

Ροη ειδησεων