The Blackening: Η νέα ταινία τρόμου της Lionsgate έχει κάτι από Scream και Saw (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας δολοφόνος με παράξενη μάσκα θα κάνει τη ζωή μερικών ανθρώπων δύσκολη
04 Μαρτίου 2023 14:44
The Blackening: Η νέα ταινία τρόμου της Lionsgate έχει κάτι από Scream και Saw (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το The Blackening, την ολοκαίνουργια ταινία τρόμου της που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι. Το φιλμ έχει έντονο άρωμα από θρυλικά franchises όπως το Saw και το Scream, μιας και ένας μανιακός δολοφόνος με μάσκα «παίζει παιχνίδια» με κάποιους ανθρώπους.

Η ταινία, ωστόσο, υπόσχεται να έχει και ιδιαίτερο «στιλάκι» και χιούμορ. Η σύνοψή της λέει ότι κάποιοι φίλοι από τα παλιά ξανασμίγουν για μία απόδραση ένα σαββατοκύριακο μέσα στον Ιούνιο και θα βρεθούν παγιδευμένοι σε ένα απομακρυσμένο εξοχικό σπίτι με έναν…δολοφόνο που παίζει παιχνίδια μαζί τους.

Έτσι, αναγκάζονται να κάνουν ότι τους λέει ο δολοφόνος και να παίξουν σύμφωνα με τους κανόνες του, αλλά λίγο μετά θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι.

Το φιλμ παίζουν οι Antoinette Robertson, Dewayne Perkins, Sinqua Walls, Grace Byers, X Mayo, Melvin Gregg, Jermaine Fowler, Yvonne Orji και Jay Pharoah. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Marcei A. Brown, Jason Clark, E. Brian Dobbins, Tracy Oliver, Tim Story και Sharla Sumpter Bridgett.

Το The Blackening θα παίξει στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer.