Η νέα ταινία του Netflix έχει φαντάσματα και χιούμορ και είναι διαθέσιμη από σήμερα

Το We Have a Ghost έκανε πρεμιέρα
24 Φεβρουαρίου 2023 19:06
Η νέα ταινία του Netflix έχει φαντάσματα και χιούμορ και είναι διαθέσιμη από σήμερα

Μία ολοκαίνουργια ταινία έφτασε σήμερα στο Netflix και είναι ό,τι πρέπει για να την παρακολουθήσετε μαζί με την παρέα σας. Ο λόγος γίνεται για το We Have a Ghost με πρωταγωνιστές τους David Harbour, Anthony Mackie και Jennifer Coolidge σε σκηνοθεσία του Christopher Landon, γνωστού για μεγάλες επιτυχίες στο horror genre, όπως τα Paranormal Activity και Happy Death Day.

Την ταινία υπογράφει σεναριακά ο ίδιος ο Landon, που πρόσφατα είχε χαρίσει και την ταινία "Freaky", σε μια διασκευή από μια ιστορία του Geoff Manaugh.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας από το Netflix αναφέρει:

Η ανακάλυψη ενός φαντάσματος με το όνομα Ernest που στοιχειώνει το νέο τους σπίτι κάνει την οικογένεια του Kevin, μέσα σε μια νύχτα, διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά όταν ο Κέβιν και ο Έρνεστ ξεκινούν να ερευνούν το μυστήριο του παρελθόντος του Έρνεστ, γίνονται στόχος της CIA.

Παίζουν επίσης οι Tig Notaro (Army of the Dead), Jahi Di’Allo Winston (Charm City Kings), Erica Ash, Isabella Russo, Niles Fitch, Faith Ford και Steve Coulter.

Το We Have a Ghost παίζει από σήμερα στο ελληνικό Netflix. Πάρτε μια γεύση από την ταινία μέσα από τον player που ακολουθεί.