Πάρτε και εσείς μια πέτρα-κατοικίδιο από την οσκαρική ταινία “Τα Πάντα Όλα“(ΦΩΤΟ)

Επειδή η εμβληματική ταινία έχει 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ
27 Ιανουαρίου 2023 14:01
Πάρτε και εσείς μια πέτρα-κατοικίδιο από την οσκαρική ταινία “Τα Πάντα Όλα“(ΦΩΤΟ)

Η A24 πουλάει μέσα από το επίσημο online κατάστημά της, τις εμβληματικές πέτρες που είδατε στην ταινία Everything Everywhere All At Once (Τα Πάντα Όλα), για 35 δολάρια. Όπως θα περιμένατε, τα “Pet Rock” έγιναν ήδη sold out στην Αμερική, ενώ δε γνωρίζουμε αν θα έρθουν κάποια στιγμή και στα μέρη μας. Υπάρχει όμως μια περίπτωση να έρθει ξανά στοκ και να διατεθεί και σε άλλες χώρες.

Αυτό φαίνεται πως έγινε για να γιορτάσει η εταιρία τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το Everything Everywhere All At Once με 11 υποψηφιότητες στα Όσκαρ.

Όσοι παράγγειλαν ένα “Pet Rock” θα το λάβουν τον Φεβρουάριο μέσα σε ένα ειδικό κουτί που έχει ως background το εμβληματικό τοπίο που κοιτάζουν οι πέτρες στην ταινία. Η πέτρα έχει πάρει την έγκριση του αρχικού δημιουργού της, Gary Dahl.

Βρείτε το Pet Rock στο επίσημο κατάστημα της A24 πατώντας εδώ.

Αυτό είναι το "Everything Everywhere All At Once" μια περιπέτεια φαντασίας με κωμικά στοιχεία που σαφώς τρολάρει το "Multiverse" με τον δικό της τρόπο και μέσα από ένα κοινωνικά ευαίσθητο πρίσμα. Πρωταγωνιστεί η Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon, Star Trek; Discovery) μαζί με τους Jamie Lee Curtis, James Hong, Stephanie Hsu, Jonathan Ke Quan, Ande Le, Brian Le, Jenny Slate, και Harry Shum Jr.

Αυτή είναι η σύνοψη της ταινίας:

Μια ηλικιωμένη μετανάσρια από την Κίνα παρασέρνεται σε μια θεότρελη περιπέτεια, όπου μόνη της μπορεί να σώσει τον κόσμο εξερευνώντας άλλα παράλληλα σύμπαντα που συνδέονται με τις ζωές που θα μπορούσε να ζήσει. Δυστυχώς, αυτή η περιπέτεια την παρασέρνει σε μια ακόμα μεγαλύτερη, όπου χάνεται στους άπειρους κόσμους του πολυσύμπαντος.

Γιατί και η Α24 μπορεί να κάνει το δικό της σινεφίλ Multiverse, όχι μόνο η Marvel (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη σκηνοθεσία του φιλμ ανέλαβαν οι "Daniels" (Daniel Kwan και Daniel Scheinert), σκηνοθέτες του "Swiss Army Man" (2016), όπου εδώ συνεργάζεται πάλι με τον φωτογράφο του Larkin Seiple. Στην συμπαραγωγή του φιλμ βρίσκονται οι Anthony & Joe Russo (Avengers: Endgame).

Πατώντας εδώ, θα βρείτε και όλες τις υποψηφιότητες των Oscars για το 2023.