Netflix - The Killer: Πρώτα πλάνα από τη νέα ταινία του David Fincher με τον Michael Fassbender

Δείτε τα πλάνα και μάθετε την ημερομηνία κυκλοφορίας
18 Ιανουαρίου 2023 20:31
Netflix - The Killer: Πρώτα πλάνα από τη νέα ταινία του David Fincher με τον Michael Fassbender

Το Netflix ανακοίνωσε όλες του τις μεγάλες blockbuster ταινίες για το 2023 και πράγματι, για ακόμη μια χρονιά, θα καλύψει όλα τα γούστα.

Μια από τις πιο αναμενόμενες, όμως με διαφορά, είναι η νέα ταινία του David Fincher, με τίτλο "The Killer", στο οποίο ενώνει τις δυνάμεις του ξανά με τον σεναριογράφο του "Seven", Andrew Kevin Walker και πρωταγωνιστεί ο Michael Fassbender

Στην ταινία, ο Fassbender υποδύεται έναν εκτελεστή ο οποίος ύστερα από ένα παραλίγο μοιραίο ατύχημα, στρέφεται ενάντια στους εργοδότες του και παλεύει παράλληλα με τον εαυτό του, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό. Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel του Alexis Nolent aka Matz. 

Δείτε το trailer με τις ταινίες του Netflix για το 2023

Μαζί με τον Fassbender παίζουν οι Tilda Swinton (Three Thousand years of Longing, Curious Case of Benjamin Button) και Charles Parnell (Top Gun: Maverick). 

H επίσημη σύνοψη από το ομώνυμο γαλλικό graphic novel: "Μοναχικός και ψυχρός, μεθοδικός και χωρίς ενδοιασμούς ή τύψεις, ο δολοφόνος περιμένει στις σκιές, περιμένοντας τον επόμενο στόχο του. Και όμως, όσο περισσότερο περιμένει, τόσο περισσότερο νομίζει ότι χάνει το μυαλό του, αν όχι την ψυχραιμία του. Μια βίαιη, αιματηρή και στιλάτη νουάρ ιστορία ενός επαγγελματία δολοφόνου που χάνεται σε έναν κόσμο χωρίς ηθική πυξίδα. Πρόκειται για τη μελέτη ενός ανθρώπου που είναι μόνος του, οπλισμένος ως τα νύχια και χάνει σιγά σιγά το μυαλό του."

 

Το The Killer θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου μόνο στο Netflix.