Golden Globes 2023: Η Michelle Yeoh είπε “Βουλώστε το“ όταν πήγαν να της κόψουν την ομιλία (ΒΙΝΤΕΟ)

“Βουλώστε το. Μπορώ να σας δείρω“ είπε η σταρ του Everything Everywhere All At Once
11 Ιανουαρίου 2023 18:57
Golden Globes 2023: Η Michelle Yeoh είπε “Βουλώστε το“ όταν πήγαν να της κόψουν την ομιλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Everything Everywhere All At Once (Τα Πάντα Όλα) είχε την τιμητική του στη βραδιά της απονομής των Golden Globes 2023 (Χρυσές Σφαίρες), καθώς τόσο η Michelle Yeoh έλαβε το βραβείο του Α' Γυναικείου, όσο και ο Ke Huy Quan το αντίστοιχο Β' Ανδρικού. 

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ευχαριστήριας ομιλίας της, συνέβη ένα αναπάντεχο γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Yeoh. Βλέπετε την ώρα που η σταρ του "Τα Πάντα Όλα" μιλούσε για το πόσο δύσκολο ήταν στην καριέρα της να λάβει μια τέτοια αναγνώριση, όταν νόμιζε πως όλα είχαν τελειώσει για αυτή. Πάνω που εξυμνούσε τους σκηνοθέτες (τους Daniels) για το ότι την επέλεξαν στο ρόλο μιας μεσήλικης μετανάστριας που τα βάζει με μια απειλή από το Πολυσύμπαν, η ορχήστρα άρχιζε να παίζει μουσική. 

Μάλλον γιατί ήδη η ομιλία της είχε ξεπεράσει κάποιο τηλεοπτικό χρονικό όριο, αλλά η Yeoh ήθελε να το απολαύσει. Το είπε άλλωστε μόλις ανέβηκε στη σκηνή "Θα σταθώ εδώ και θα κάτσω να το απολαύσω. 40 χρόνια περίμενα...δεν το αφήνω από τα χέρια μου". 

Για αυτό αντέδρασε και με χιουμοριστικό τρόπο είπε στην ορχήστρα και στην παραγωγή "Βουλώστε το, σας παρακαλώ! Μπορώ να σας δείρω και το λέω σοβαρά.

Δείτε την αντίδρασή της που προκάλεσε γέλια στους καλεσμένους στο 1:52: 

Για την ιστορία η Yeoh νίκησε τις υπόλοιπες υποψήφιες της ίδιας κατηγορίας που ήταν οι: Lesley Manville για το “Mrs. Harris Goes to Paris,MargotRobbie για “Babylon,” Anya Taylor-Joy για το “The Menu” και η Emma Thompson για το “Good Luck to You, Leo Grande.” 

Όλοι οι νικητές των Χρυσών Σφαιρών 2023, πατώντας εδώ.