How Do You Live: Η νέα ταινία του θρυλικού Hayao Miyazaki με το Studio Ghibli έχει ημερομηνία! (ΦΩΤΟ)

Θα παίξει το καλοκαίρι στην Ιαπωνία
14 Δεκεμβρίου 2022 09:25
How Do You Live: Η νέα ταινία του θρυλικού Hayao Miyazaki με το Studio Ghibli έχει ημερομηνία! (ΦΩΤΟ)

Ο θρυλικός Hayao Miyazaki των Spirited Away, My Neighbor Totoro και άλλων αγαπητών ταινιών θα επιστρέψει για μία ακόμη ταινία, φυσικά με το Studio Ghibli. Όπως ξέρουμε εδώ και καιρό, ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης ετοιμάζει εδώ και χρόνια το How Do You Live και πλέον μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Όπως αποκάλυψε το Studio Ghibli στο Twitter, η ταινία πρόκειται να παίξει στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας στις 14 Ιουλίου 2023. Προς το παρόν, ωστόσο, δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα φτάσει στα μέρη μας. Μάλιστα, η ανακοίνωση αυτή συνοδευόταν από μία νέα αφίσα, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι και αυτή τη στιγμή για το How Do You Live είναι ελάχιστες και το μόνο που ξέρουμε είναι ότι βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα του 1937 από τον συγγραφέα Genzaburo Yoshino. Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα ακολουθεί ένα 15χρονο αγόρι στο Τόκιο, του οποίου ο πατέρας πέθανε και ζει πλέον με τον θείο του. Μάλιστα, λέγεται πως είναι το αγαπημένο βιβλίο του Miyazaki από τα παιδικά του χρόνια.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για τη μεγάλη επιστροφή του Miyazaki σε ταινία μεγάλου μήκους ύστερα από πάρα πολλά χρόνια. Η τελευταία ταινία μεγάλου μήκους που είχε σκηνοθετήσει ήταν το 2013 με τίτλο “The Wind Rises”.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.