Indiana Jones 5: Harrison Ford και Phoebe Waller-Bridge ετοιμάζονται για μία επική περιπέτεια (ΦΩΤΟ)

Υπομονή όμως μέχρι τον Ιούνιο του 2023
24 Νοεμβρίου 2022 22:41
Indiana Jones 5: Harrison Ford και Phoebe Waller-Bridge ετοιμάζονται για μία επική περιπέτεια (ΦΩΤΟ)

Τις τελευταίες μέρες είδαμε τις πρώτες εικόνες από το Indiana Jones 5, ενώ λίγο αργότερα μάθαμε ότι θα υπάρξει ένας νεαρός Harrison Ford, που θα εμφανιστεί με μία τεχνολογία που δεν έχουμε ξανά δει. Περισσότερα γι’ αυτό θα μάθετε πατώντας εδώ.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κι άλλες εικόνες από το 5ο κεφάλαιο του “Indy”, οι οποίες μας δίνουν ακόμα μια γεύση από όλα αυτά που θα συμβούν τον Ιούνιο του 2023. Για άλλη μια φορά, το αποκλειστικό έχει το Empire Magazine που παρουσιάζει μεταξύ άλλων ξανά τον Harrison Ford και την Phoebe Waller-Bridge.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Όσον αφορά το Indiana Jones 5:

Όσον αφορά την πλοκή, ο Indy θα αντιμετωπίσει ξανά τους Ναζί σε μια μεταπολεμική περίοδο και συγκεκριμένα το 1969, εκεί όπου η διαστημική κούρσα βρίσκεται στο ζενίθ της.

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford θα δούμε στο cast και τους Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι το πρώτο φιλμ του franchise, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μιας και τελευταία φορά το είδαμε στους κινηματογράφους το 2008 με το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Το Indiana Jones 5 είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan), αντικαθιστώντας τον Στίβεν Σπίλμπεργκ που για πρώτη φορά θα εκτελεί μόνο χρέη παραγωγού στο franchise.

Το Indiana Jones 5 έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.