Ο Hideo Kojima συνεχίζει το teasing για το επόμενο project του – Νέα στοιχεία

Ξέρουμε που θα βρούμε τις απαντήσεις
05 Οκτωβρίου 2022 16:30
Ο Hideo Kojima συνεχίζει το teasing για το επόμενο project του – Νέα στοιχεία

Πριν μερικές εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει ότι στο πλαίσιο του Tokyo Game Show, η Kojima Productions ξεκίνησε το teasing για το επόμενο project της, με μια μυστηριώδης αφίσα που έγραφε χαρακτηριστικά "WHO AM I? (σ.σ. Ποια είμαι;).

Φυσικά, αν αναλογιστούμε όλα όσα έχει κάνει ο Hideo Kojima στο παρελθόν για να προωθήσει τα παιχνίδια του, από το περίφημο P.T. που έμελλε να αλλάξει όλο το horror genre και χρησιμοποιήθηκε ως ένας διαδραστικός τρόπος αποκάλυψης του -πλέον ακυρωμένου- Silent Hills μέχρι το ψεύτικο Moby Dick στούντιο και όλα όσα έλαβαν χώρα πριν το Metal Gear Solid V, δε χρειάστηκε και πολύ για να ξεκινήσουν αμέσως οι εικασίες από την κοινότητα. Τώρα, λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ξανά ο ίδιος ο Kojima.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, o Ιάπωνας δημιουργός αποκάλυψε που θα βρούμε την απάντηση για την ερώτηση του προηγούμενου poster. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Η απάντηση για το «ΠΟΙΑ» της TGS θα είναι στο επόμενο «ΠΟΥ».

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τη σχετική δημοσίευση, η οποία περιλαμβάνει και το εν λόγω poster, χωρίς όμως την χαρακτηριστική ερώτηση.

Για το τι ακριβώς ετοιμάζει, μόνο ο ίδιος, η Kojima Productions και ο Geoff Keighley φαίνεται να γνωρίζουν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την ίδια φωτογραφία είχε αναρτήσει προηγουμένως και ο λογαριασμός των The Game Awards, που διοργανώνει ο Keighley και στα οποία παραδοσιακά ο Kojima δηλώνει "παρών". Πάντως επισήμως γνωρίζουμε πως ο Kojima αναπτύσσει ένα παιχνίδι σε συνεργασία με το Xbox, το οποίο θα εκμεταλλεύεται τη δύναμη του cloud, ενώ φημολογείται ότι εργάζεται και στο Death Stranding 2 σε συνεργασία με το PlayStation.