Το Αρχαιοελληνικό Assassin’s Creed Odyssey έρχεται στο Xbox Game Pass

Μια προσθήκη έκπληξη
15 Σεπτεμβρίου 2022 13:01
Το Αρχαιοελληνικό Assassin’s Creed Odyssey έρχεται στο Xbox Game Pass

Στο πλαίσιο της ειδικής παρουσίασης που είχε ετοιμάσει για το Tokyo Game Show 2022, η ομάδα του Xbox προέβη σε μια ανακοίνωση-έκπληξη για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass, με άρωμα Αρχαίας Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, θα προστεθεί στη συνδρομητική υπηρεσία το Assassin’s Creed Odyssey. Τόσο οι κάτοχοι Xbox κονσολών με ενεργή συνδρομή, όσο και τα μέλη του PC Game Pass θα μπορούν να απολαύσουν το open-world παιχνίδι της Ubisoft.

Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί πως ο τίτλος είναι αναβαθμισμένος και για τα Xbox Series X και Xbox Series S, προσφέροντας gameplay στα 60FPS, μέσα από ένα update που «μεταμορφώνει» την εμπειρία σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες του Digital Foundry.

Μάλιστα, αυτό δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι της σειράς στο Xbox Game Pass, αφού πριν μερικές εβδομάδες είχε προστεθεί και το Origins στην Αρχαία Αίγυπτο, το οποίο ήταν το ξεκίνημα της RPG μεταμόρφωσης του franchise.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι, το review των Unboxholics τονίζει:

Μου είναι πολύ εύκολο να προτείνω το Assassin's Creed Odyssey. Η Αρχαία Ελλάδα που δημιούργησε η Ubisoft είναι μαγευτική. Πρόκειται για έναν από τους ομορφότερους κόσμους που έχω δει ποτέ σε βιντεοπαιχνίδι. Χωρίς υπερβολή. Είναι μια απίστευτα πειστική και ζωντανή αναπαράσταση που τιμά την πλούσια κληρονομιά μας. Το παιχνίδι έχει ψεγάδια, αλλά νομίζω πως αξίζει να κάνετε τα στραβά μάτια για να βιώσετε τη συγκλονιστική Αρχαία Ελλάδα του Odyssey. Ανεξαρτήτως όμως με το setting και η ιστορία του είναι πολύ καλή, με ανατροπές που δεν περιμένεις, η υλοποίηση του RPG στοιχείου έχει γίνει με ουσιαστικές αποφάσεις, το combat είναι βελτιωμένο και γενικά το παιχνίδι είναι σε όλα ένα κλικ παραπάνω από το Origins. Συνολικά σαν πακέτο έχει εντυπωσιακά πολύ περιεχόμενο, με μεγάλες βλέψεις και κλίμακα. Οδύσσεια. Όνομα και πράμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το κείμενο του υπογράφων, πατώντας εδώ.