GoldenEye 007: Το ιστορικό James Bond παιχνίδι έρχεται στο Xbox με ένα 4K remaster

Ενώ η Nintendo 64 έκδοση θα έρθει και στο Nintendo Switch
13 Σεπτεμβρίου 2022 18:46
GoldenEye 007: Το ιστορικό James Bond παιχνίδι έρχεται στο Xbox με ένα 4K remaster

Οι ατελείωτες φήμες, οι διαρροές και οι εικασίες των τελευταίων μηνών μπορούν επιτέλους να σταματήσουν. Στο πλαίσιο του Nintendo Direct για τον Σεπτέμβριο του 2022 τη σκυτάλη πήρε για λίγο και μια ομάδα των Xbox Game Studios για μια πολυαναμενόμενη ανακοίνωση.

Φυσικά, ο λόγος γίνεται για τη Rare, η οποία αποκάλυψε ότι το ιστορικό GoldenEye 007 του Nintendo 64 θα έρθει σύντομα στο Nintendo Switch Online και μάλιστα με την προσθήκη online multiplayer για πρώτη φορά.

Παράλληλα, το στούντιο ανακοίνωσε πως έχει ετοιμάσει και ένα remaster για τις Xbox κονσόλες, το οποίο βασίζεται στο αρχικό παιχνίδι του 1997, αναβαθμίζοντας όμως σημαντικά τον τεχνικό του τομέα. Συγκεκριμένα, το remaster θα έχει βελτιωμένο χειρισμό, χρησιμοποιώντας κανονικά και τους δύο αναλογικούς μοχλούς, ενώ η απεικόνιση θα γίνεται σε 4:3 ανάλυση, φτάνοντας μέχρι και το 4K Ultra HD, όπου αυτό υποστηρίζεται. Τέλος, και το framerate θα είναι σταθερό και ανεβασμένο, ενώ θα υπάρχει και πλήρης υποστήριξη για achievements και τοπικό split-screen multiplayer.

Το remaster του Goldeneye 007 θα κυκλοφορήσει μέσα από το Rare Replay, οι κάτοχοι του οποίου θα μπορούν να το παίξουν εντελώς δωρεάν. Συγχρόνως, θα είναι διαθέσιμο και για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.