Δείτε ζωντανά το νέο Ubisoft Forward και το μέλλον των Assassin’s Creed

Η μεγάλη στιγμή έφτασε
10 Σεπτεμβρίου 2022 18:45
Δείτε ζωντανά το νέο Ubisoft Forward και το μέλλον των Assassin’s Creed

Η Ubisoft είναι μια από τις εταιρίες που αποφάσισαν να προσπεράσουν το φετινό καλοκαίρι, χωρίς να πραγματοποιούν κάποιο event στο πλαίσιο του Summer Game Fest ή κατά τη διάρκεια της gamescom 2022.

Τώρα, βέβαια, ο γαλλικός κολοσσός έρχεται να σπάσει τη σιωπή του, αφού σε λίγες ώρες από τώρα θα μεταδοθεί ζωντανά το Ubisoft Forward για τον Σεπτέμβριο του 2022. Συγκεκριμένα, το σόου έχει δρομολογηθεί για σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδος. To live stream θα φιλοξενηθεί μεταξύ άλλων στο επίσημο YouTube κανάλι της εταιρίας και έτσι μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τον player που ακολουθεί.

Παρακολουθήστε ζωντανά το Ubisoft Forward για τον Σεπτέμβριο του 2022:

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι θα δείξει απόψε η Ubisoft, η γαλλική εταιρία έχει υποσχεθεί ότι θα τιμήσει τα 15 χρόνια του Assassin’s Creed franchise και έτσι θα δούμε το Assassin’s Creed Mirage που έχει επιβεβαιωθεί ήδη επίσημα, αλλά και μια ματιά στο πιο μακρινό μέλλον της λατρεμένης σειράς.

Παράλληλα, αναμένεται να δούμε νεότερα και από το Mario + Rabbids Sparks of Hope και το Skull & Bones, τις δύο μεγάλες κυκλοφορίες της Ubisoft για φέτος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ενημερώσεις για παιχνίδια που είναι ήδη διαθέσιμα, όπως τα Rainbow Six, Brawlhalla και For Honor.

Φυσικά, για όλες τις ανακοινώσεις μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com, ενώ ειδική κάλυψη σχετικά με το μέλλον των Assassin’s Creed θα βρείτε και στο InFeRnoBraVeHeart στο YouTube.

Tags: