Gotham Knights: Νέο βίντεο με τα ενδότερα της Batman οικογένειας

Τον Οκτώβριο μόνο στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς
07 Σεπτεμβρίου 2022 23:15
Gotham Knights: Νέο βίντεο με τα ενδότερα της Batman οικογένειας

Η Warner Bros. Games κυκλοφόρησε ένα νέο behind the scenes βίντεο για το πολυαναμενόμενο Gotham Knights στο οποίο δίνεται έμφαση στην ιστορία του κάθε μέλους της BatFamily που αποτελείται από τους Robin, Red Hood, Nightwing και Batgirl. 

Σε αυτό μιλούν οι συντελεστές του για το πώς αναπτύχθηκε ο κάθε χαρακτήρας, πως επέλεξαν τις ικανότητές του, την εμφάνισή του και πως όλα αυτά παίζουν ρόλο εντός του gameplay.

Δείτε το νέο βίντεο του Gotham Knights

Το Gotham Knights αναπτύσσεται από τη Warner Bros Games Montréal, η οποία στο παρελθόν μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Batman, στο οποίο αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του Bruce Wayne, αλλά των συμμάχων του Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood. Μάλιστα, ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου και θα σας επιτρέπει να καθαρίσετε με παρέα την Gotham City.

Tο Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα PS5 και τα Xbox Series X|S στις 25 Οκτωβρίου του 2022. Οι εκδόσεις των PS4 και Xbox One μάθαμε πρόσφατα πως ακυρώνονται εντελώς.