Το Phasmophobia θα γίνει ακόμη πιο τρομακτικό με τα νέα updates!

Αποκαλύφθηκε το νέο roadmap του παιχνιδιού
06 Σεπτεμβρίου 2022 09:44
Το Phasmophobia θα γίνει ακόμη πιο τρομακτικό με τα νέα updates!

Η ομάδα ανάπτυξης Kinetic που έγινε ευρέως γνωστή από το παιχνίδι Phasmophobia ανανέωσε το “roadmap” του παιχνιδιού και έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες από το νέο περιεχόμενο που θα έρθει. Μάλιστα, το στούντιο έχει προγραμματίσει κάποια updates για το υπόλοιπο του 2022, καθώς και για τις αρχές του 2023, με ανανέωση στον καιρό, νέα φαντάσματα, custom δυσκολία και άλλες εκπλήξεις.

Καλώς ήρθατε κυνηγοί φαντασμάτων, καθώς έχουμε μερικά νέα για εσάς. Σκεφτήκαμε ότι θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο ανακεφαλαιώνοντας τα σχέδιά μας για το 2022 με ένα νέο roadmap. Όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει.

Η Kinetic εξήγησε ότι κάποια πράγματα πήγαν στραβά και τώρα σκοπεύει να προσεγγίσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού διαφορετικά.

Αυτό είναι το αναβαθμισμένο roadmap και αντιπροσωπεύει με μεγαλύτερη ακρίβεια τι πετύχαμε φέτος και τι σκοπεύουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα. Δε θέλουμε να καθυστερήσουμε τα πράγματα στο μέλλον ή να αναγκαστούμε να κυκλοφορήσουμε μίνι ενημερώσεις για να καλύψουμε τα κενά.

Έτσι, τα νέα σχέδια της εταιρίας είναι τα εξής: Ολοκαίνουργιες τοποθεσίες για το παιχνίδι, καθώς και μικρές αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες. Το επόμενο update θα περιλαμβάνει νέα δυσκολία για τους πιο τολμηρούς και μέσα από ένα trailer που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα θα δείτε και κάποιες εκπλήξεις. Επίσης, ο καιρός του παιχνιδιού θα αλλάξει τελείως μιας και η ομάδα έχει αναθεωρήσει, ενώ θα γίνουν αλλαγές και στους φωτισμούς.

Η μεγαλύτερη ενημέρωση του παιχνιδιού, το progression, χωρίστηκε σε τρία μέρη. Αυτό θα εφαρμοστεί πλήρως κάποια στιγμή το 2023.

Τα progression updates θα είναι η μεγαλύτερη αναθεώρηση που έχει γίνει ποτέ στο Phasmophobia, με πολλά συστήματα, μοντέλα και animations να επαναδιατυπώνονται πλήρως ή να δημιουργούνται από την αρχή.

Ας ελπίσουμε ότι, θα έρθουν πολλές μικρότερες ενημερώσεις και αυτό θα σας επιτρέπει να βιώνετε νέα πράγματα αργά με την πάροδο του χρόνου, αντί να χρειάζεται να περιμένετε έξι ή περισσότερους μήνες για ένα τεράστιο patch.

Η ενημέρωση στο progression θα περιλαμβάνει νέο εξοπλισμό και εκπλήξεις και άλλες αλλαγές. Μετά από αυτό, το στούντιο θα φέρει το update “Horror 2.0”, όπου θα αντικαταστήσει όλα τα μοντέλα φαντασμάτων και θα προσθέσει νέα εφέ, events, ήχους και νέα interactions.

Tags: