Το Phasmophobia έρχεται στις κονσόλες για να σπείρει τον τρόμο!

Και μάλιστα πολύ σύντομα
13 Ιουνίου 2023 21:03
Το Phasmophobia έρχεται στις κονσόλες για να σπείρει τον τρόμο!

Στο πλαίσιο του Xbox Games Showcase Extended 2023, η Kinetic Games δανείστηκε λίγο χρόνο για να κάνει μια ανακοίνωση που περίμενε εδώ και καιρό η κοινότητα: Το Phasmophobia έρχεται και επίσημα στις κονσόλες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο horror τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει early access μορφή στα Xbox Series X|S και PlayStation 5 τον Αύγουστο του 2023. Αξίζει να σημειωθεί πως η PS5 έκδοση θα υποστηρίζει και απεικόνιση εικονικής πραγματικότητας μέσα από το PlayStation VR2 headset.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με την δραστηριότητα των Unboxholics στο Twitch, μιας και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με το συγκεκριμένο παιχνίδι, το Phasmophobia είναι μια psychological horror εμπειρία για 4 παίκτες με online co-op. Αναλυτικότερα, στο Phasmophobia εσείς και η ομάδα σας είστε ερευνητές παραφυσικών φαινομένων και ταξιδεύετε σε διάφορες στοιχειωμένες τοποθεσίες γεμάτες παραφυσική δραστηριότητα. Στόχος σας είναι να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για το τι συμβαίνει. Έτσι, χρησιμοποιήστε τον εξοπλισμό σας για να κυνήγατε τα φαντάσματα που στοιχειώνουν την κάθε τοποθεσία, καταγράφοντας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που στη συνέχεια πουλάτε σε μια άλλη ομάδα απομάκρυνσης φαντασμάτων.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του παιχνιδιού στις κονσόλες.