Έρχεται το μεγαλύτερο update στην ιστορία του Phasmophobia

Που θα αλλάξει ριζικά το παιχνίδι
16 Αυγούστου 2023 16:42
Έρχεται το μεγαλύτερο update στην ιστορία του Phasmophobia

Στις 17 Αυγούστου, το Phasmophobia θα αλλάξει για πάντα, αφού όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης Kinetic Games, θα κυκλοφορήσει το "Phasmophobia: Ascension", το μεγαλύτερο update στην ιστορία του παιχνιδιού που θα επαναπροσδιορίσει τη multiplier εμπειρία.

Το βασικό gameplay loop θα παραμείνει ίδιο, δηλαδή το παιχνίδι θα εξακολουθεί να βασίζεται στη συνεργασία με φίλους για τον εντοπισμό πνευμάτων σε στοιχειωμένους χώρους. Ωστόσο, το update θα εξελίξει σχεδόν κάθε άλλη πτυχή του παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων, ριζικές αλλαγές θα γίνουν στο progression σύστημα, το οποίο η ομάδα αποκαλεί "Progression 2.0". Για να σηματοδοτήσει μάλιστα αυτή την εξέλιξη, η πρόοδος όλων των παικτών θα μηδενιστεί, χωρίς όμως να πάνε εντελώς χαμένα τα προηγούμενα επιτεύγματα της κοινότητας. Όλοι οι παίκτες θα αναβαθμιστούν σε Prestige 1, διατηρώντας την πρόσβαση στους χάρτες και στα επίπεδα δυσκολίας, ενώ θα αποκτήσουν και ένα διακριτικό σήμα που θα υποδεικνύει το προηγούμενο level τους.

Συνολικά, το Ascension θα φέρει πάρα πολλές βελτιώσεις. Τα μοντέλα των χαρακτήρων και των φαντασμάτων έχουν βελτιωθεί, το φορτηγάκι με τον εξοπλισμό επίσης, έχουν προστεθεί νέα στοιχεία (evidence) και αποστολές, νέες τοποθεσίες, αλληλεπιδράσεις, ατμοσφαιρικά εφέ και ολοκαίνουργιοι τύποι φαντασμάτων. Επιπλέον, ο εξοπλισμός έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Πλέον, κάθε εργαλείο θα είναι διαθέσιμο με τρία tiers και θα βελτιώνεται καθώς οι παίκτες ανεβαίνουν levels. Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα είναι το D.O.T.S. projector. Αρχικά θα εκπέμπει ένα μικρό πλέγμα λέιζερ, αλλά στο τρίτο επίπεδο αναβάθμισης θα μπορεί να φωτίζει σχεδόν ολόκληρο το δωμάτιο.

Για την ώρα δεν έχουμε ακόμη τα αναλυτικά patch notes, αλλά σίγουρα μιλάμε για ένα τεράστιο update. Περισσότερα αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα.