Phasmophobia: Έρχονται τεράστιες αλλαγές και προσθήκες μέσα στο 2024

Στον ορίζοντα η έξοδος από Early Access
04 Ιανουαρίου 2024 14:37
Phasmophobia: Έρχονται τεράστιες αλλαγές και προσθήκες μέσα στο 2024

Με αφορμή την μετάβαση στο νέο έτος, η Kinetic Games, ομάδα ανάπτυξης του Phasmophobia, αποκάλυψε τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες του πασίγνωστου multiplayer horror τίτλου μέσα στο 2024.

Αρχικά, το στούντιο επισήμανε πως το επόμενο μεγάλο update του παιχνιδιού σχεδόν είναι έτοιμο. Αυτό θα περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια τοποθεσία, το Point Hope Lighthouse. Η συγκεκριμένη πίστα έχει πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό, αφού όλη η δράση θα λαμβάνει χώρα σε έναν φάρο, με πολλούς κυκλικούς χώρους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δύο εικόνες που δόθηκαν στα φώτα της δημοσιότητας.

Παράλληλα με την ολοκαίνουργια αυτή τοποθεσία, το στούντιο εργάζεται ήδη και σε reworks για δύο άλλους υπάρχοντες χάρτες. Έτσι, μέσα στη χρονιά θα φρεσκαριστούν ολοκληρωτικά οι Bleasdale και Grafton.

Πέρα από τις προσθήκες και τις αλλαγές στους χάρτες, η ομάδα ανάπτυξης θα αλλάξει ολοκληρωτικά και το σύστημα φωτισμού, με αποτέλεσμα πολύ καλύτερα γραφικά. Για παράδειγμα, σκοπεύει να προσθέσει Global Illumination, μια εντυπωσιακή τεχνολογία που βοηθάει σημαντικά στο ρεαλισμό. Αλλαγές θα γίνουν και στο progression σύστημα, στα tiers των αντικειμένων και στο shop, όλα με το 0.9 update.

Αργότερα μέσα στο έτος, με το 0.10 update, στο Phasmophobia θα προστεθούν νέες αποστολές και προαιρετικά objectives, νέες ανταμοιβές και ένας νέος τύπος στοιχείων. Οι παίκτες θα μπορούν να ηχογραφήσουν τα φαντάσματα χρησιμοποιώντας το νέο sound recorder αντικείμενο.

Το επόμενο βήμα είναι το 0.11 update, με το οποίο θα προστεθούν νέα animations και 3D μοντέλα για τους χαρακτήρες των παικτών, ενώ θα ανανεωθεί ριζικά και το CCTV σύστημα.

Το τελικό στάδιο σε αυτό το νέο roadmap είναι η κυκλοφορία της 1.0 έκδοσης, πράγμα που σημαίνει πως το Phasmophobia θα σταματήσει να είναι Early Access τίτλος. Αυτό θα είναι ένα τεράστιο update που θα φέρει νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με τα φαντάσματα, τη δυνατότητα οι παίκτες να έχουν παραισθήσεις, θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο κυνηγιού και θα προσθέσει νέα μοντέλα φαντασμάτων.

Ακολουθεί το αναλυτικό roadmap: