Καθυστερεί επ'αόριστον το Phasmophobia στις κονσόλες

Τι δήλωσαν οι developers για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη
18 Οκτωβρίου 2023 22:30
Καθυστερεί επ'αόριστον το Phasmophobia στις κονσόλες

Δυσάρεστα νέα έχουμε για όσους περίμεναν να παίξουν το Phasmophobia στην άνεση της κονσόλας τους, καθώς μαθαίνουμε ότι θα καθυστερήσει ακόμη μια φορά η κυκλοφορία του. 

Το γνωστό horror survival παιχνίδι όπου στόχος σας είναι να επιβιώσετε και να κυνηγήσετε φαντάσματα, καθυστερεί για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αρχικά θα έβγαινε σε early access για τα PS5 και Xbox Series X|S τον περασμένο Αύγουστο, μόνο που λόγω μια πυρκαγιάς που ξέσπασε στα γραφεία της Kinect Games -και διαφόρων θεμάτων συμβατότητας με το VR στις κονσόλες, ανακοινώθηκε ότι η κυκλοφορία του μεταφέρεται για τον Οκτώβριο. 

Τώρα, η Kinect Games ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα της στο Steam, πως καθυστερεί την PS5/Xbox Series έκδοση του Phasmophobia επ' αόριστον, καθώς δεν δίνει ένα νέο παράθυρο κυκλοφορίας. Μάλιστα στο PS5 θα υποστηρίζει πλήρως το PlayStation VR2

"Καθώς προσπαθούμε ακόμη να προσαρμοστούμε στη νέα μας ζωή ως τηλεργαζόμενοι μετά το περιστατικό της πυρκαγιάς και να δημιουργήσουμε ένα νέο γραφείο, αντιμετωπίσαμε απρόβλεπτες προκλήσεις στην προσαρμογή του παιχνιδιού για κονσόλες. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδό μας και θα σας δώσουμε μια αναθεωρημένη ημερομηνία κυκλοφορίας μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες να μοιραστούμε. Εργαζόμαστε επιμελώς για να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο αυτής της καθυστέρησης και θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για τη συνεχή υποστήριξή σας". γράφει η Kinect games στην ανακοίνωσή της. 

Το φετινό Halloween event απαιτεί από τους παίκτες να δημιουργήσουν φίλτρα αναζητώντας τις συνταγές στους χάρτες. Το event θα ξεκινήσει "στις ή γύρω στις 26 Οκτωβρίου".

Και μπορεί να καθυστερεί το Phasmophobia στις κονσόλες όμως μπορείτε να το απολαύσετε στις καλύτερες ιδανικές συνθήκες, δηλαδή στο DUAL VR Livestream της Παρασκευής στο Twitch

Tags: