Ο Hideo Kojima εμφανίστηκε στη Gamescom και δεν ανακοίνωσε κάτι που περιμέναμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τρολιά-εμφάνιση του Kojima στο πλαίσιο του Opening Night Live
23 Αυγούστου 2022 22:35
Ο Hideo Kojima εμφανίστηκε στη Gamescom και δεν ανακοίνωσε κάτι που περιμέναμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως ο Hideo Kojima εμφανίστηκε στο Opening Night Live σόου στο πλαίσιο της Gamescom 2022, αλλά δεν ανακοίνωσε κάτι που περιμέναμε. 

Κυριολεκτικά σε μια εμφάνιση "τρολιά" -που μέχρι και ο παρουσιαστής Geoff Keighley γελούσε έπειτα- o δημιουργός του Death Stranding δεν έκανε καμιά ανακοίνωση σχετική με κάποιο από τα παιχνίδια που ετοιμάζει. Αν και είπε πως δουλεύει σε παιχνίδια. 

Με το μαγνητοσκοπημένο βίντεο που έδωσε έτσι το παρών ο Kojima ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα podcast, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά στο Spotify. 

Το Podcast ονομάζεται "Hideo Kojima presents Brain Structure" με το πρώτο επεισόδιο του να γίνεται διαθέσιμο στις 8 Σεπτεμβρίου. Για τους ανυπόμονους όμως ο Kojima διέθεσε ήδη το πιλοτικό επεισόδιο στο Spotify και μπορείτε να το ακούσετε πατώντας εδώ. 

Έπειτα τα νέα επεισόδια θα διατίθενται σε εβδομαδιαία βάση με αγγλική και ιαπωνική βερσιόν. Στην εκπομπή του ο Kojima θα φέρνει πολύ ιδιαίτερους καλεσμένους από διάφορους τομείς, όπως αναφέρει η περιγραφή του και θα έχει και στήλη ειδήσεων για τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας γενικότερα. 

Γνωρίζουμε πως ο Kojima αναπτύσσει ένα παιχνίδι σε συνεργασία με το Xbox αλλά και το φημολογούμενο Overdose

Δείτε και το απόσπασμα της ανακοίνωσης του podcast του Hideo Kojima.