Η gamescom 2022 θα έχει ένα horror παιχνίδι που περιμέναμε χρόνια!

Προ των πυλών η εκ νέου παρουσίαση του Outlast Trials
19 Αυγούστου 2022 19:09
Η gamescom 2022 θα έχει ένα horror παιχνίδι που περιμέναμε χρόνια!

Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, ένα από τα πλέον γνωστά horror franchises, το Outlast, αναμένεται σύντομα να υποδεχθεί το τρίτο του κεφάλαιο το οποίο θα είναι μάλιστα και αρκετά διαφορετικό. Ο λόγος γίνεται για το The Outlast Trials που θα μεταφέρει τους παίκτες στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου και θα τους επιτρέπει να βιώσουν τον τρόμο που τους περιμένει στα 'trials' μόνοι τους ή με άλλα ‘πειραματόζωα’.

Ο τίτλος είχε πρωτοανακοινωθεί το 2019, αλλά τα τελευταία χρόνια η ομάδα ανάπτυξης Red Barrels δίνει τις νέες πληροφορίες με το σταγονόμετρο. Αυτό πολύ σύντομα θα αλλάξει όμως, αφού όπως έγινε τώρα γνωστό, ο τίτλος και επίσημα θα παρουσιαστεί στο gamescom Opening Night Live.

Φυσικά την ανακοίνωση έκανε ο παρουσιαστής Geoff Keighley μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τονίζοντας πως οι gamers περίμεναν υπομονετικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η σχετική ανάρτησή του ακολουθεί παρακάτω.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η gamescom 2022 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου και θα είναι φέτος υβριδικό event, το οποίο θα συνδυάζει τόσο ψηφιακά στοιχεία όσο και φυσική παρουσία από επισκέπτες και μέσα στην Κολωνία. Τον «χορό» θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά το εναρκτήριο live event gamescom Opening Night Live μια ημέρα νωρίτερα, στις 23 Αυγούστου, το οποίο θα παρουσιάσει ο Geoff Keighley, των The Game Awards και Summer Game Fest.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το εν λόγω σόου θα κρατήσει περίπου δύο ώρες, με παρουσιάσεις περίπου 20 παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων το Sonic Frontiers, καθώς και τα Return to Monkey Island και Goat Simulator 3, το πρώτο story DLC του Dying Light 2, αλλά και το άκρως αναμενόμενο Hogwarts Legacy.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία και έτσι θα σας μεταφέρει ό,τι σκοπεύει να δείξει η Red Barrels, καθώς και όλες ακόμη τις ανακοινώσεις, τις εμπειρίες και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η gaming έκθεση. Μπορείτε, λοιπόν, να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com, καθώς και στα διάφορα social media μας για περισσότερα.