Το Death Stranding στο Xbox Game Pass; - Το επίσημο teaser που άναψε φωτιές

Μια νέα εικόνα προφίλ ήταν αρκετή
17 Αυγούστου 2022 11:51
Το Death Stranding στο Xbox Game Pass; - Το επίσημο teaser που άναψε φωτιές

Ναι καλά διαβάσετε, το Death Stranding είναι πολύ πιθανό πώς θα γίνει η δεύτερη παραγωγή του PlayStation, μετά το MLB: The Show, που θα έρθει στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, το Xbox Game Pass.

Αναλυτικότερα, η εταιρία φούντωσε τις εικασίες πριν μερικές ώρες, αφού ανανέωσε την εικόνα προφίλ του PC Game Pass στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Μερικές φορές μας αρέσει μια καλή φωτογραφία ενός τοπίου #NewProfilePic

Αμέσως οι χρήστες ξεκίνησαν τις προσπάθειες για να αποκωδικοποιήσουν το tease, με τους περισσότερους να αναφέρουν πως είτε πρόκειται για κάποια φωτογραφία από το άκρως αναμενόμενο Senua's Saga: Hellblade II ή ίσως από το Death Stranding του Hideo Kojima. Βέβαια, οι «ντεντέκτιβ του internet» δε χρειάστηκαν και πολύ, αφού λίγα λεπτά αργότερα βρήκαν ακριβώς το τοπίο που υπάρχει στην φωτογραφία προφίλ του PC Game Pass και είναι πράγματι από το Death Stranding.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, το ιδιαίτερο παιχνίδι του ταλαντούχου Ιάπωνα δημιουργού θα βρει το δρόμο του στο Xbox Game Pass, τουλάχιστον για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι δεν κυκλοφορεί για τις Xbox κονσόλες, αλλά στο PC έχει αναλάβει την έκδοσή του η 505 Games και όχι το PlayStation, κάτι που σημαίνει πως η προσθήκη του στην υπηρεσία μάλλον δεν είναι εκτός της σφαίρας της πραγματικότητας.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις στο Twitter.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kojima Productions συνεργάζεται με το Xbox φέτος, αφού μια από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις του Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 στις αρχές του καλοκαιριού ήταν πως η ομάδα έχει δώσει τα χέρια με τη Microsoft για ένα αποκλειστικό παιχνίδι που θα αξιοποιεί τις προηγμένες cloud υποδομές της.