Η Microsoft ξεκίνησε τη δοκιμή οικογενειακού πακέτου για το Xbox Game Pass

Το οποίο θα κοστίζει €21,99 το μήνα
05 Αυγούστου 2022 08:50
Η Microsoft ξεκίνησε τη δοκιμή οικογενειακού πακέτου για το Xbox Game Pass

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι αρχίζει να δοκιμάζει ένα οικογενειακό πακέτο (family plan) για το Xbox Game Pass, που θα επιτρέπει στους συνδρομητές να μοιράζονται τα οφέλη της υπηρεσίας με άλλα άτομα.

Αυτό το test ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες στην Κολομβία και στην Ιρλανδία και όσοι είναι Xbox Insiders σε αυτές τις περιοχές, θα μπορέσουν να προσθέσουν έως και τέσσερα άτομα στη συνδρομή τους, εφόσον φυσικά βρίσκονται στην ίδια χώρα.

Από σήμερα, στην Κολομβία και την Ιρλανδία, οι Xbox Insiders θα μπορούν να αρχίσουν ένα preview πακέτο, το οποίο θα επιτρέπει σε πολλούς ανθρώπους να μοιράζονται τα οφέλη του Xbox Game Pass Ultimate. – Αυτό δήλωσε ο Tyler Mittleider, senior technical program manager στην Microsoft.

Αυτό καθιστά ακόμη πιο εύκολο να παίζετε τα καλύτερα παιχνίδια του Game Pass με φίλους και την οικογένειά σας σε κονσόλα, PC και μέσω cloud.

Αξίζει να αναφερθεί, πως αυτό το νέο πακέτο, όπως θα δείτε και εσείς στην εικόνα παρακάτω, κοστίζει €21,99 το μήνα, ενώ ο “απλός” μήνας για ένα άτομο κοστίζει €12,99. Όταν κάποιος κάνει εγγραφή στο νέο πακέτο, θα μπορεί στη συνέχεια να στείλει πρόσκληση σε φίλους του μέσω email ή μέσω link share.

Οι gamers της Κολομβίας και της Ιρλανδίας μπορούν να γραφτούν στο Xbox Insider preview πρόγραμμα του Xbox Game Pass Ultimate, μέσα από το Microsoft Store. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα έρθει και στη χώρα μας αυτό το νέο πακέτο.