H Blizzard μόλις ακύρωσε ένα World of Warcraft mobile παιχνίδι

Ο τίτλος βρισκόταν στα σκαριά για περίπου τρία χρόνια
04 Αυγούστου 2022 16:37
H Blizzard μόλις ακύρωσε ένα World of Warcraft mobile παιχνίδι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, η Blizzard μόλις ακύρωσε ένα World of Warcraft παιχνίδι, το οποίο προοριζόταν για τις mobile συσκευές. Η εταιρία, μάλιστα, είχε στα σκαριά αυτόν τον τίτλο σε συνεργασία με την κινεζική εταιρία NetEase, εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια.

Όπως λέει το Bloomberg, το παιχνίδι είχε την κωδική ονομασία “Neptune” και θα ήταν ένα spin-off mobile παιχνίδι του θρυλικού MMO RPG. Πρόκειται για μία κίνηση που δε βγάζει νόημα θα έλεγε κανείς, καθώς η Blizzard τον τελευταίο καιρό έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην mobile αγορά, ενώ παράλληλα το Diablo: Immortal που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έχει μία εκπληκτική πορεία.

Τον Μάιο, η Blizzard ανακοίνωσε το Warcraft Arclight Rumble, ένα επίσημο mobile παιχνίδι της ιστορικής strategy σειράς, το οποίο φιλοδοξεί να φέρει δράση στα iPhone και Android.

Λίγα λόγια για το Warcraft Arclight Rumble:

Πρόκειται για έναν free-to-play τίτλο, ο οποίος τοποθετείται στο λατρεμένο σύμπαν και θα περιλαμβάνει διάφορα modes, όπως single player campaign 70 αποστολών, ανταγωνιστικό PvP, αλλά και co-op PvE.

Οι παίκτες καλούνται να συλλέξουν τα πάνω από 65 Warcraft Minis και χαρακτήρες από πέντε factions: Alliance, Horde, Beast, Undead και Blackrock, για να φτιάξουν τις στρατιές τους και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε campaign χάρτες, dungeons, and raids. Συγχρόνως, θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν level up τους ήρωές τους και να συμμετέχουν σε εβδομαδιαία ή μηνιαία challenges.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την Blizzard παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.