Τα Pokémon Scarlet & Violet φέρνουν ένα διαφορετικό είδος Pokémon – Νέο trailer

Νέες πληροφορίες για τους άκρως αναμενόμενους τίτλους
03 Αυγούστου 2022 16:56
Τα Pokémon Scarlet & Violet φέρνουν ένα διαφορετικό είδος Pokémon – Νέο trailer

Πιστή στην υπόσχεσή της, η The Pokémon Company μόλις πραγματοποίησε μια νέα ειδική παρουσίαση, η οποία έδειξε τις ενημερώσεις που έρχονται στα διάφορα παιχνίδια της σειράς που κυκλοφορούν ήδη, ενώ περιλάμβανε και ένα νέο trailer για τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, είδαμε αρκετά νέα πλάνα από τα παιχνίδια, με την παρουσίαση της Nintendo να στέκεται μεταξύ άλλων στα Koraidon και Miraidon, τα δύο legendary Pokémon που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες για να εξερευνήσουν πιο άνετα το Paldea region, ιππεύοντας, κολυμπώντας ή πετώντας.

Να σας υπενθυμίσουμε πως τα Pokémon Scarlet and Pokémon Violet θα είναι τα πρώτα πλήρως open-world RPGs, όσον αφορά τα βασικά κεφάλαια της σειράς, δίνοντας πολύ μεγάλη έμφαση στην ελευθερία προσέγγισης. Έτσι, οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τα τρία βασικά storylines με όποια σειρά θέλουν. Το ένα από αυτά θα τους στείλει σε ένα «κυνήγι θησαυρού», ενώ από το παιχνίδι δε θα λείπουν και τα κλασικά Pokémon Gyms και οι Gym Leaders, τα οποία όμως οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν με όποια σειρά θέλουν.

Συνεχίζοντας, το βίντεο παρουσίασε και ένα νέο μηχανισμό. Ο λόγος γίνεται για τα Terastal Pokémon. Κάθε πλάσμα της νέας αυτής περιοχή θα μπορεί να κάνει Terastalize. Αυτό θα αυξάνει τα στατιστικά τους και σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να χαρίζει στα Pokémon και νέους τύπους, ενώ συγχρόνως θα αλλάζει και την εμφάνισή τους, με πολλά πλάσματα για παράδειγμα να βγάζουν κρυστάλλους ή μπαλόνια στα κεφάλια τους.   

Στο πλαίσιο αυτό του μηχανισμού, οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν και στα νέα Tera Raids, στα οποία μαζί με άλλους τρεις φίλους θα παλεύουν με πανίσχυρα Terastal Pokémon ως ομάδα. Βέβαια, σε αντίθεση με τα raids στα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς, εδώ οι παίκτες θα μπορούν να επιτεθούν ελεύθερα, όποια στιγμή θέλουν και όχι με συγκεκριμένη σειρά.

Τέλος, το νέο βίντεο δείχνει και μερικά από τα νέα πλάσματα των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, όπως το μεγάλο Pokémon πάγου Cetitan, το Fidough που είναι ένα σκυλί φτιαγμένο από ψωμί και το Paldean Wooper, το οποίο θα θυμίσει κάτι στους fans των Pokémon Gold & Silver παιχνιδιών.

Οι λάτρεις της σειράς μπορούν να περιμένουν τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet στις 18 Νοεμβρίου, αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι ψηφιακές προ-παραγγελίες μέσω του Nintendo eShop όσο και οι κανονικές προ-παραγγελίες στα συνεργαζόμενα retail καταστήματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.