Diablo Immortal: Παίκτης ξόδεψε $100.000 και τώρα δε βρίσκει αντιπάλους για PvP

Και επισημαίνει πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση
02 Αυγούστου 2022 22:04
Diablo Immortal: Παίκτης ξόδεψε $100.000 και τώρα δε βρίσκει αντιπάλους για PvP

Ο YouTuber jtisallbusiness αποκάλυψε πως έχει ένα σοβαρό θέμα με το Diablo Immortal, το οποίο μάλλον θα συναντήσουν ελάχιστοι παίκτες.

Περνώντας, σε λεπτομέρειες, μέσα στους περίπου δύο μήνες που το παιχνίδι βρίσκεται στην αγορά, ο jtisallbusiness ισχυρίζεται πως ξόδεψε περίπου 100 χιλιάδες δολάρια σε microtransactions και loot boxes για να αναβαθμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί τον χαρακτήρα του. Πλέον, όμως, επισημαίνει πως βρίσκεται σε μια άβολη και δύσκολη θέση, αφού μετά από περίπου 48 με 72 ώρες προσπαθειών, δεν έχει καταφέρει να βρει ούτε έναν Battlegrounds PvP αγώνα.

Ο YouTuber πιστεύει πως αυτό οφείλεται στο εξαιρετικά υψηλό matchmaking rating που έχει πλέον εξαιτίας των χρημάτων που ξόδεψε και έτσι είναι σε δίλημμα, τονίζοντας πως σκέφτεται μέχρι και να προσλάβει έναν δικηγόρο για να ζητήσει πίσω τα χρήματά του, μιας και το PvP είναι αυτό που ήθελε να απολαύσει περισσότερο στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Βρίσκομαι σε μια κατάσταση όπου έχω ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό χρημάτων, περίπου 100.000 δολάρια για αυτό το παιχνίδι, και έχω έναν χαρακτήρα που δεν είναι σε θέση να κάνει αυτό που μου αρέσει περισσότερο, δηλαδή τα Battlegrounds.

Το record μου στο matchmaking είναι πλέον τόσο υψηλό που κυριολεκτικά δε μπορώ να παίξω ούτε ένα Battleground. Επομένως, το ερώτημά μου τώρα είναι: Να μην κάνω τίποτα γι' αυτό ή να προσλάβω έναν δικηγόρο και να ζητήσω πίσω τα χρήματα του λογαριασμού για να δω τι θα γίνει;

Περισσότερες λεπτομέρειες για το…First World problem του jtisallbusiness μπορείτε να μάθετε μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.

Για την ιστορία, το Diablo Immortal έγινε ήδη από τον πρώτο του μήνα η πιο κερδοφόρα mobile εμπειρία της Blizzard, με το Hearthstone να είναι το μόνο που προηγείται. Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο επίτευγμά του, αφού στιγμιαία κατάφερε να σπάσει και το ρεκόρ του Metacritic, για να γίνει το χαμηλότερα βαθμολογημένο από τους χρήστες παιχνίδι όλων των εποχών!

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα παρά πολλά παράπονα για τα microtransactions και τους τρόπους με τους οποίους η εμπειρία προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα, μπορείτε να βρείτε το σχετικό μας δημοσίευμα για όσα έχουν ακουστεί πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να δείτε έναν streamer να ξοδεύει πάνω από 10,000 χωρίς να πετυχαίνει ούτε ένα rare gem πατώντας εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν περιεχομένου τίτλου θα βρείτε πατώντας εδώ.