Ταϊβάν: Το PlayStation έστησε τεράστιο άγαλμα άμμου για το God of War: Ragnarok (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φιλοξενείται σε ειδικό φεστιβάλ στην Ταϊπέι
02 Αυγούστου 2022 20:08
Ταϊβάν: Το PlayStation έστησε τεράστιο άγαλμα άμμου για το God of War: Ragnarok (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το PlayStation συνεχίζει να ανεβάζει το hype για το God of War: Ragnarok και έτσι ανακοίνωσε μια νέα προωθητική ενέργεια που περιλαμβάνει ένα τεράστιο άγαλμα από άμμο!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το PlayStation Asia ανακοίνωσε πως από σήμερα 2 Αυγούστου και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες του διεθνούς φεστιβάλ Fulong International Sand Sculpture Festival 2022, το οποίο λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, την Ταϊπέι, θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν ένα τεράστιο άγαλμα των Kratos και Atreus. Πέρα από τους δύο χαρακτήρες, το εντυπωσιακό κατασκεύασμα περιλαμβάνει και το λογότυπο του παιχνιδιού στο πάνω μέρος του, ενώ η βάση του μάς υπενθυμίζει την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Φυσικά, το ότι έχουμε να κάνουμε με τέχνη άμμου δεν πρέπει να σας ξεγελάει, αφού το γλυπτό εντυπωσιάζει με τις λεπτομέρειές του. Οι κοντινές φωτογραφίες που μοιράστηκε το PlayStation μέσα από τον social media λογαριασμό του δείχνουν πως οι καλλιτέχνες πρόσεξαν και το παραμικρό. Το εν λόγω φωτογραφικό υλικό ακολουθεί παρακάτω.

Το εντυπωσιακό God of War άγαλμα από άμμο για το Fulong International Sand Sculpture Festival 2022:

Κοντινά πλάνα από τα πρόσωπα των Kratos και Atreus:

Κοντινό πλάνο με τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες στην πανοπλία του Atreus:

Το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να δείτε το ‘Father and Son’ CG trailer πατώντας εδώ.