Αδέρφια Russo: Το The Last of Us Part II είναι από τα σπουδαιότερα παιχνίδια που έγιναν ποτέ

Τα αδέρφια Russo αντιδρούν σε διάφορα παιχνίδια
02 Αυγούστου 2022 12:03
Αδέρφια Russo: Το The Last of Us Part II είναι από τα σπουδαιότερα παιχνίδια που έγιναν ποτέ

Ο Anthony Russo και ο Joe Russo γνωστοί και ως “Russo Brothers” εκτός από τον κινηματογράφο φαίνεται πως έχουν άποψη και με το χώρο των βιντεοπαιχνιδιών. Συγκεκριμένα και οι δύο φαίνεται πως γνωρίζουν τι συμβαίνει και στα videogames, καθώς τα τελευταία χρόνια πολλά παιχνίδια ανταγωνίζονται τις ταινίες όσον αφορά το μέγεθός τους, με τα τεράστια budgets και κολοσσιαία κέρδη τους.

Τα αδέρφια Russo, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, είναι υπεύθυνοι για μεγάλες ταινίες της Marvel, όπως τα Avengers: Infinity War και Endgame, ενώ ήταν και σκηνοθέτες στο πρόσφατο The Gray Man του Netflix. Έτσι, για να διαφημίσουν την action ταινία τους, το IGN τους είχε καλεσμένους σε ένα βίντεο, στο οποίο οι δυο τους έπρεπε να βαθμολογήσουν κάποιες σκηνές από διάφορα παιχνίδια, όσον αφορά το που είναι τοποθετημένη η κάμερα κλπ.

Εκείνοι παρακολούθησαν κάποια πλάνα από πολλά franchises, όπως το Uncharted 4 και είπαν την άποψή τους για μερικές από τις πιο εμβληματικές σκηνές τους. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο Joe Russo λέει τα καλύτερα για το Uncharted 4, αλλά και οι δύο τους μαζί βαθμολόγησαν τη σκηνή με 7/10:

Το Uncharted είναι ίσως ένα από τα καλύτερα action franchises όλων των εποχών.

Στη συνέχεια παρακολούθησαν και άλλα παιχνίδια, όπως τα Resident Evil Village, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, It Takes Two και Heavy Rain, αλλά τα μεγάλα εύσημα τα δίνουν για άλλη μια φορά στην Naughty Dog. Συγκεκριμένα, ο Joe είπε ότι το The Last of Us Part II, το οποίο είναι πολύ κινηματογραφικό, είναι από τα σπουδαιότερα παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί ποτέ.

Μάλιστα, δίνει τα εύσημά του στη σεκάνς στο νοσοκομείο, για τον σχεδιασμό στον ήχο και στην κάμερα, ενώ ο Anthony σημείωσε ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι που είδαν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Και οι δύο τους βαθμολογούν τη σκηνή αυτή με 9/10.

Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω: