Μέχρι και ο Phil Spencer του Xbox ανυπομονεί για το God of War: Ragnarok

Νέες δηλώσεις από τον επικεφαλής της πλατφόρμας
27 Ιουλίου 2022 13:06
Μέχρι και ο Phil Spencer του Xbox ανυπομονεί για το God of War: Ragnarok

Όπως φαίνεται, το hype κορυφώθηκε για τα καλά μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του God of War: Ragnarok πριν μερικές εβδομάδες. Συγκεκριμένα, μεταξύ αυτών που ανυπομονούν να παίξουν τη νέα αποκλειστικότητα του PlayStation συγκαταλέγεται και ο Phil Spencer, επικεφαλής της ανταγωνιστικής πλατφόρμας, του Xbox.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το Xbox ρώτησε τους ακόλουθούς του ποιο είναι το πρώτο παιχνίδι που έπαιξαν στην ζωή τους, ποιο είναι το πιο πρόσφατο, το αγαπημένο τους, ποιο παίζουν περισσότερο τώρα, ποιο θέλουν περισσότερο να παίξουν μετά και ποιο θα έδειχναν πρώτα σε έναν άνθρωπο των σπηλαίων. Τη δική του απάντηση στα ερωτήματα αυτά ήρθε να δώσει και ο Spencer, ο οποίος αποκάλυψε πως το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε ποτέ του ήταν το Pong, ενώ ανέφερε πως το αγαπημένο του είναι το arcade Robotron: 2084 από το μακρινό 1982.

Ωστόσο, η απάντηση του Spencer που τράβηξε πάνω της τα βλέμματα ήταν σχετικά με το παιχνίδι που θέλει να παίξει μετά. Συγκεκριμένα, αντί για κάποια κυκλοφορία του Xbox, ο Spencer αποκάλυψε πως ανυπομονεί για το God of War: Ragnarok που αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος. Ενδεχομένως, ο λόγος που η επιλογή του είναι αυτή και όχι το Starfield να είναι η καθυστέρηση του φιλόδοξου διαστημικού RPG της Bethesda, το οποίον πλέον αναμένεται μετά τη νέα περιπέτεια του Kratos και επομένως δε θα είναι το παιχνίδι που θα παίξει μετά το υψηλόβαθμο στέλεχος του Xbox.

Το εν λόγω tweet ακολουθεί παρακάτω:

Το God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τα PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου του 2022. Το παιχνίδι θα ολοκληρώσει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας, με τους Kratos και Atreus να είναι αντιμέτωποι με πολλούς νέους κινδύνους, καθώς το Ragnarök πλησιάζει. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ.

Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που θα φτάσουν στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να δείτε το ‘Father and Son’ CG trailer πατώντας εδώ.