Fortnite: Ο νέος χαρακτήρας του έφτασε και δε μπορείτε να τον δείτε

You Can't See Me
26 Ιουλίου 2022 18:22
Fortnite: Ο νέος χαρακτήρας του έφτασε και δε μπορείτε να τον δείτε

Your time is up, my time is now
You can't see me, my time is now

Και κάπως έτσι ο John Cena εντάχθηκε στο Fortnite, με την επίσημη ανακοίνωση της Epic Games να έχει troll χαρακτήρα, αφού η εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα για το outfit του παλαιστή στο πασίγνωστο battle royale είναι η εξής:

Αν δε βλέπετε πουθενά τον Cenna δε φταίτε εσείς. Είναι απολύτως λογικό, αφού κανείς δεν μπορεί να τον δει, όπως υποστηρίζει εξάλλου το πασίγνωστο meme.

Πέρα από το αστείο της υπόθεσης, το outfit του 16 φορές πρωταθλητή του WWE δε θα έχει στην πραγματικότητα κάποιο gameplay χαρακτηριστικό που να χαρίζει invisibility, μιας και κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε προφανώς την ισορροπία των αναμετρήσεων. Αντιθέτως θα είναι ένα κανονικό skin που θα προστεθεί στο παιχνίδι στις 28 Ιουλίου. Αυτό θα προσφέρει δύο διαφορετικά στυλ, τα Entrance Gear και Ring Gear, με τον Jonh να φορά ή όχι τη μπλούζα του αντίστοιχα.

Επιπροσθέτως, το πακέτο θα περιλαμβάνει και μερικά ακόμη αντικείμενα, το WWE Championship Title Back Bling, το Five Digit Slapper Pickaxe και το U Can't C Me Emote. Μπορείτε να τα δείτε όλα παρακάτω.